Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Todmorden Park 5K
TRAIL RACE ON THURSDAY 6 JULY 2017 AT 7.15 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:29  •  WINNER (F) 00:22:14  •  77 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014  •  2014  •  2014  •  2013  •  2013  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
13th
Dave Lord
00:19:17
+00:02:48
16.9%
22nd
David Howard
00:20:17
+00:03:48
28.6%
33rd (1st)
Kelly Lovick
00:22:14
+00:05:45
42.9%
38th
Jasmine Aherne
00:22:45
+00:06:16
49.4%
39th
Christopher O'Brien
00:22:50
+00:06:21
50.6%
47th
Simon Lister
00:24:55
+00:08:26
61.0%
51st (4th)
Elouise Sylkie Pemberton
00:25:33
+00:09:04
66.2%
52nd
David Pickles
00:25:40
+00:09:11
67.5%
53rd (5th)
Danielle Lindsay
00:25:55
+00:09:26
68.8%
64th (8th)
Linda Tattersall
00:27:54
+00:11:25
83.1%
67th (11th)
Michelle Hall
00:28:20
+00:11:51
87.0%
68th (12th)
Wendy Aherne
00:29:17
+00:12:48
88.3%
10 FASTEST TAC BOYS
00:17:01
Nick Gaskell
2014
00:17:12
Dale Grimshaw
2015
00:17:15
Chris Singleton
2013
00:17:19
Dave Potter
2014
00:17:56
Chris Quigley
2014
00:18:14
Dave Lord
2013
00:18:15
Barry Brock
2013
00:18:17
Frazer Durris
2015
00:18:21
Stephen Hall
2016
00:18:23
Graham Rose
2013
10 FASTEST TAC GIRLS
00:19:32
Autumn Pearson
2015
00:19:33
Christina Singleton
2013
00:20:48
Kelly Whiteside
2015
00:21:04
Nicola Nuttall
2014
00:21:14
Annie Sharp
2014
00:21:48
Justine Jordan
2015
00:22:14
Kelly Lovick
2017
00:22:15
Michelle Brooks
2014
00:22:40
Jasmine Aherne
2017
00:22:43
Tanya Bunkham
2016
July 2017
20
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
TODMORDEN
TRAIL RACE