Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Padiham Jubilee Challenge
MULTI-TERRAIN ON FRIDAY 24 AUGUST 2012 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 MILES
RACE STATS
WINNER 00:28:46  •  WINNER (F) 00:32:14  •  43 RACERS
TAC TIMES
 •  2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Heath McDonald-Noble
00:29:08
+00:00:22
4.7%
4th
Paul Brown
00:31:07
+00:02:21
9.3%
5th
Dave Croll
00:31:21
+00:02:35
11.6%
6th
Darren Horner
00:31:33
+00:02:47
14.0%
21st
John McDonald
00:36:25
+00:07:39
48.8%
31st
David Cummings
00:41:17
+00:12:31
72.1%
32nd (6th)
Jean Baistow
00:42:09
+00:13:23
74.4%
33rd (7th)
Jill Maxfield
00:42:16
+00:13:30
76.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:28:49
Nick Gaskell
2014
00:29:08
Heath McDonald-Noble
2012
00:29:30
Dave Potter
2013
00:30:08
Barry Brock
2013
00:30:11
John Robertshaw
2014
00:30:37
Graham Rose
2013
00:30:50
Dave Croll
2013
00:31:06
Chris Quigley
2013
00:31:07
Paul Brown
2012
00:31:24
Darren Horner
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:33:50
Molly Ralphson
2013
00:34:19
Annie Sharp
2014
00:35:35
Fionnuala Swann
2013
00:39:31
Fiona Pudge
2013
00:41:05
Jill Maxfield
2013
00:41:23
Jean Baistow
2014
00:48:51
Suzanne Davies
2013
August 2012
31
HOLYHEAD
ULTRA
28
ACCRINGTON
FELL RACE
26
ROAD RACE
25
BURNSALL
FELL RACE
25
BURNSALL
ROAD RACE
24
MULTI-TERRAIN
22
ROSSENDALE
FELL RACE
18
MULTI-TERRAIN
12
FELL RACE
11
ULTRA
07
FELL RACE
05
WORSTHORNE
TRAIL RACE