Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Red Rose XC League - Hyndburn (Men)

X COUNTRY ON SATURDAY 22 OCTOBER 2011 AT 2.30 PM
RACE STATS
WINNER 00:31:47  •  221 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2015  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
78th
Jim Garside
00:40:24
+00:08:37
35.3%
82nd
Dave Croll
00:40:36
+00:08:49
37.1%
114th
Simon Kelly
00:43:07
+00:11:20
51.6%
117th
Neil Alderman
00:43:20
+00:11:33
52.9%
168th
Martin Stoney
00:47:21
+00:15:34
76.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:24
Jim Garside
2011
00:40:36
Dave Croll
2011
00:41:32
Nick Gaskell
2015
00:42:06
Dave Potter
2015
00:43:07
Simon Kelly
2011
00:43:20
Neil Alderman
2011
00:43:54
Ian Greenwood
2015
00:45:43
Chris Stanley
2015
00:47:21
Martin Stoney
2011
00:48:01
Jamie Osborne
2015
October 2011
30
WYCOLLER
FELL RACE
30
ACCRINGTON
ROAD RACE
29
KETTLEWELL
FELL RACE
29
LLANBERIS
ROAD RACE
23
HAWORTH
FELL RACE
23
BLACKPOOL
ROAD RACE
22
X COUNTRY
22
X COUNTRY
16
ROAD RACE
15
WATH UPON DEARNE
ULTRA
09
ROAD RACE
08
MYTHOLMROYD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
RELAY