Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Lions 10K
ROAD RACE ON FRIDAY 24 MAY 2013 AT 7.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:58  •  WINNER (F) 00:39:11  •  119 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2008
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(33 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Dave Lord
00:38:04
+00:03:06
5.9%
15th
Dave Potter
00:39:04
+00:04:06
12.6%
18th
Chris Quigley
00:39:37
+00:04:39
15.1%
21st
Paul Brown
00:39:45
+00:04:47
17.6%
27th
Matthew Haworth
00:40:22
+00:05:24
22.7%
34th
John Bury
00:41:24
+00:06:26
28.6%
37th
Scott Grant
00:41:41
+00:06:43
31.1%
38th
Dave Croll
00:42:05
+00:07:07
31.9%
50th
Tim Coyne
00:43:04
+00:08:06
42.0%
56th
John McDonald
00:43:31
+00:08:33
47.1%
58th
Neil Alderman
00:43:36
+00:08:38
48.7%
59th
James Catlow
00:43:41
+00:08:43
49.6%
60th (4th)
Fiona Hall
00:43:43
+00:08:45
50.4%
62nd
Harry Kaye
00:43:57
+00:08:59
52.1%
65th
Steve Cowley
00:44:09
+00:09:11
54.6%
66th
Ken Livesey
00:44:34
+00:09:36
55.5%
67th
David Cummings
00:44:49
+00:09:51
56.3%
72nd
John Pickles
00:45:45
+00:10:47
60.5%
73rd
Ryan Atkins
00:45:52
+00:10:54
61.3%
76th
Adam Howard
00:46:02
+00:11:04
63.9%
78th (6th)
Helen Buchan
00:46:17
+00:11:19
65.5%
80th (7th)
Autumn Pearson
00:46:20
+00:11:22
67.2%
81st
Ian Hollas
00:46:27
+00:11:29
68.1%
82nd
Andrew Haworth
00:46:34
+00:11:36
68.9%
86th
Simon Lister
00:47:29
+00:12:31
72.3%
91st
Robert Smith
00:49:21
+00:14:23
76.5%
92nd (11th)
Rachel Whalley
00:49:29
+00:14:31
77.3%
98th (13th)
Fiona Pudge
00:50:58
+00:16:00
82.4%
101st (14th)
Jean Baistow
00:51:39
+00:16:41
84.9%
105th (15th)
Karen Wood
00:52:47
+00:17:49
88.2%
108th (18th)
Kimberley Livesey
00:53:49
+00:18:51
90.8%
110th (19th)
Jill Maxfield
00:55:02
+00:20:04
92.4%
118th
Brian Baistow
01:04:37
+00:29:39
99.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:26
Nick Gaskell
2017
00:36:34
Dale Grimshaw
2015
00:36:59
Stephen Hall
2017
00:37:36
Heath McDonald-Noble
2012
00:38:04
Dave Lord
2013
00:38:32
John Whiteside
2015
00:39:03
Paul Brown
2011
00:39:04
Matthew Haworth
2011
00:39:04
Dave Potter
2013
00:39:05
David McCabe
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:50
Christina Singleton
2014
00:41:53
Molly Ralphson
2010
00:42:06
Autumn Pearson
2016
00:43:43
Fiona Hall
2013
00:44:07
Kelly Whiteside
2015
00:44:28
Annie Sharp
2015
00:44:51
Nicola Nuttall
2016
00:46:17
Helen Buchan
2013
00:47:23
Michelle Brooks
2014
00:47:45
Fionnuala Swann
2010
May 2013
29
LEVENS
ROAD RACE
27
AUSTWICK
FELL RACE
27
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
26
TRAIL RACE
26
RAWTENSTALL
TRIATHLON
25
HUTTON ROOF
FELL RACE
24
ROAD RACE
24
HELMSLEY
ULTRA
21
TRAIL RACE
21
FELL RACE
19
ROAD RACE
19
LEYLAND
TRAIL RACE
19
TRAIL RACE
19
RELAY
18
SOWERBY BRIDGE
MULTI-TERRAIN
18
ROAD RACE
16
MULTI-TERRAIN
15
KILDWICK
FELL RACE
15
FELL RACE
15
TRAIL RACE
14
WORSTON
FELL RACE
12
WHITECHAPEL
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
ROAD RACE
11
FELL RACE
10
EARBY
MULTI-TERRAIN
05
KIRKBYMOORSIDE
ROAD RACE
05
ACCRINGTON
FELL RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
04
DOWNHAM
FELL RACE
01
LOTHERSDALE
FELL RACE