Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Kelbrook
FELL RACE ON SATURDAY 1 JUNE 2013 AT 2.00 PM
DISTANCE
3.4 MILES
ASCENT
700 FEET
RACE STATS
WINNER 00:21:22  •  WINNER (F) 00:24:49  •  115 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(25 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
23rd
Darren Holland
00:24:27
+00:03:05
20.0%
31st
Dave Potter
00:25:32
+00:04:10
27.0%
32nd
Daniel Bolton
00:25:39
+00:04:17
27.8%
34th
Chris Quigley
00:26:19
+00:04:57
29.6%
43rd
Scott Grant
00:27:12
+00:05:50
37.4%
49th
Chris Crabtree
00:28:05
+00:06:43
42.6%
50th
Calum Grant
00:28:20
+00:06:58
43.5%
57th (4th)
Christina Singleton
00:29:07
+00:07:45
49.6%
59th
Ken Livesey
00:27:16
+00:05:54
51.3%
61st
John McDonald
00:29:18
+00:07:56
53.0%
63rd
Harry Kaye
00:29:27
+00:08:05
54.8%
64th
David Cummings
00:29:30
+00:08:08
55.7%
68th
Ian Hollas
00:29:41
+00:08:19
59.1%
71st
John Pickles
00:29:46
+00:08:24
61.7%
72nd
Tim Coyne
00:29:52
+00:08:30
62.6%
75th (5th)
Autumn Pearson
00:30:24
+00:09:02
65.2%
80th
Derrick Marsh
00:30:36
+00:09:14
69.6%
87th
Adam Howard
00:31:37
+00:10:15
75.7%
89th
Tom Harrety
00:32:22
+00:11:00
77.4%
94th
Simon Lister
00:33:21
+00:11:59
81.7%
101st (14th)
Jean Baistow
00:35:20
+00:13:58
87.8%
104th (15th)
Karen Wood
00:35:55
+00:14:33
90.4%
107th (18th)
Jill Maxfield
00:36:50
+00:15:28
93.0%
109th
David Whitfield
00:37:44
+00:16:22
94.8%
110th (20th)
Sandra Campbell
00:38:30
+00:17:08
95.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:23:58
Nicholas Cook
2014
00:24:14
John Whiteside
2015
00:24:27
Darren Holland
2013
00:25:20
Chris Campbell
2011
00:25:20
Dave Potter
2014
00:25:30
Dean Ralphson
2011
00:25:39
Daniel Bolton
2013
00:25:43
Scott Grant
2012
00:25:50
Paul Brown
2010
00:26:19
Chris Quigley
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:26:57
Molly Ralphson
2010
00:28:02
Autumn Pearson
2016
00:28:20
Kelly Whiteside
2015
00:28:45
Nicola Nuttall
2012
00:29:07
Christina Singleton
2013
00:29:17
Helen Buchan
2014
00:29:50
Fiona Hall
2011
00:30:30
Fionnuala Swann
2014
00:30:54
Alison Hoyle
2010
00:31:28
Jenny Garside
2012
June 2013
30
MULTI-TERRAIN
30
TRIATHLON
30
TRIATHLON
30
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD RACE
27
RELAY
25
WORSTHORNE
TRAIL RACE
23
FLEETWOOD
ROAD RACE
23
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
22
FELL RACE
20
FELL RACE
19
ACCRINGTON
FELL RACE
16
HAWKSWICK
FELL RACE
16
FELL RACE
16
FELL RACE
16
NELSON
ROAD RACE
15
FELL RACE
15
COLNE
TRAIL RACE
15
FELL RACE
09
KETTLEWELL
FELL RACE
09
FELL RACE
09
FELL RACE
09
NORDEN
FELL RACE
09
MORECAMBE
ROAD RACE
08
BARNOLDSWICK
FELL RACE
08
MULTI-TERRAIN
07
NORDEN
ROAD RACE
06
RIVINGTON
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
LONGRIDGE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
02
EDENFIELD
FELL RACE
02
ROAD RACE
02
CHESTER
TRIATHLON
01
KELBROOK
FELL RACE
01
DUDDON VALLEY
FELL RACE
01
TRAIL RACE
01
FELL RACE