Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Aggie's Staircase
FELL ON THURSDAY 20 JUNE 2013 AT 7.15 PM
DISTANCE
4 MILES
ASCENT
1150 FEET
RACE STATS
WINNER 00:27:49  •  WINNER (F) 00:33:36  •  136 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
Dave Potter
00:33:02
+00:05:13
11.0%
37th
Dean Ralphson
00:35:32
+00:07:43
27.2%
42nd (3rd)
Molly Ralphson
00:35:52
+00:08:03
30.9%
89th
Ken Livesey
00:40:30
+00:12:41
65.4%
99th
Mark McConville
00:42:03
+00:14:14
72.8%
122nd (14th)
Sally Ralphson
00:46:39
+00:18:50
89.7%
127th
Simon Lister
00:47:32
+00:19:43
93.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:33:02
Dave Potter
2013
00:34:09
Jamie McIlvenny
2017
00:35:00
Dean Ralphson
2014
00:35:14
Craig Storozuk
2017
00:35:28
Andrew Braithwaite
2016
00:36:47
Adrian Blackledge
2017
00:38:11
James Williamson
2015
00:38:20
Adam Howard
2017
00:38:59
Mark Storey
2018
00:39:14
Dale Grimshaw
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:35:52
Molly Ralphson
2013
00:41:49
Dawn Tibbs
2017
00:45:56
Sally Ralphson
2014
00:50:27
Elizabeth Allison
2017
00:51:26
Gillian Greenwood
2017
00:51:42
Elaine Corcoran
2017
00:53:51
Tracy Parkinson
2017
June 2013
30
MULTI-TERRAIN
30
TRIATHLON
30
TRIATHLON
30
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
27
RELAY
25
WORSTHORNE
TRAIL
23
FLEETWOOD
ROAD
23
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
22
FELL
20
FELL
19
ACCRINGTON
FELL
16
HAWKSWICK
FELL
16
FELL
16
FELL
15
FELL
15
COLNE
TRAIL
15
FELL
09
KETTLEWELL
FELL
09
FELL
09
FELL
09
NORDEN
FELL
09
MORECAMBE
ROAD
08
BARNOLDSWICK
FELL
08
MULTI-TERRAIN
07
NORDEN
ROAD
06
RIVINGTON
FELL
02
ROAD
02
LONGRIDGE
ROAD
02
ROAD
02
EDENFIELD
FELL
02
ROAD
02
CHESTER
TRIATHLON
01
KELBROOK
FELL
01
DUDDON VALLEY
FELL
01
TRAIL
01
FELL