Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Sotos 10K
ROAD ON SUNDAY 23 JUNE 2013 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:04  •  WINNER (F) 00:41:32  •  232 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
44th
Pete Baistow
00:43:46
+00:10:42
19.0%
124th
Joe Edmundson
00:52:17
+00:19:13
53.4%
199th
Brian Baistow
01:00:25
+00:27:21
85.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:46
Pete Baistow
2013
00:52:17
Joe Edmundson
2013
01:00:25
Brian Baistow
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:45:19
Dany Robson
2014
June 2013
30
MULTI-TERRAIN
30
TRIATHLON
30
TRIATHLON
30
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
27
RELAY
25
WORSTHORNE
TRAIL
23
FLEETWOOD
ROAD
23
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
22
FELL
20
FELL
19
ACCRINGTON
FELL
16
HAWKSWICK
FELL
16
FELL
16
FELL
15
FELL
15
COLNE
TRAIL
15
FELL
09
KETTLEWELL
FELL
09
FELL
09
FELL
09
NORDEN
FELL
09
MORECAMBE
ROAD
08
BARNOLDSWICK
FELL
08
MULTI-TERRAIN
07
NORDEN
ROAD
06
RIVINGTON
FELL
02
ROAD
02
LONGRIDGE
ROAD
02
ROAD
02
EDENFIELD
FELL
02
ROAD
02
CHESTER
TRIATHLON
01
KELBROOK
FELL
01
DUDDON VALLEY
FELL
01
TRAIL
01
FELL