Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Fire 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 6 OCTOBER 2013 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:08  •  WINNER (F) 00:41:43  •  234 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(12 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th
Chris Singleton
00:36:40
+00:01:32
1.7%
7th
Chris Quigley
00:38:23
+00:03:15
3.0%
16th
James Harris
00:40:25
+00:05:17
6.8%
19th
Calum Grant
00:41:42
+00:06:34
8.1%
20th (1st)
Christina Singleton
00:41:43
+00:06:35
8.5%
31st
John McDonald
00:42:46
+00:07:38
13.2%
38th
Mark Fawcett
00:43:09
+00:08:01
16.2%
55th
Kevin Halliwell
00:44:31
+00:09:23
23.5%
57th
Colin Smith
00:44:41
+00:09:33
24.4%
77th
Ian Hollas
00:46:13
+00:11:05
32.9%
139th
Paul Anderson
00:52:04
+00:16:56
59.4%
181st
Philip Heyworth
00:56:58
+00:21:50
77.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:40
Chris Singleton
2013
00:37:56
Stephen Hall
2016
00:38:23
Chris Quigley
2013
00:38:27
John Robertshaw
2014
00:38:59
Graham Rose
2014
00:38:59
Adam Howard
2015
00:40:25
James Harris
2013
00:40:33
Jonny Russell
2014
00:41:01
Kevin Fenton-Clough
2017
00:41:05
Adrian Blackledge
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:03
Christina Singleton
2014
00:41:25
Autumn Pearson
2014
00:45:23
Michelle Brooks
2014
00:47:55
Dawn Tibbs
2017
00:51:39
Charis Rowlands
2015
00:51:50
Deborah Stevenson
2014
00:51:56
Jill Maxfield
2014
00:52:59
Joanne Brown
2016
00:53:34
Fiona Pudge
2014
00:54:28
Yvonne Sharpe
2017
October 2013
28
ROAD RACE
27
MIDDLETON
TRAIL RACE
27
WYCOLLER
FELL RACE
27
ACCRINGTON
ROAD RACE
26
KETTLEWELL
FELL RACE
20
ROAD RACE
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
20
ROAD RACE
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL RACE
13
BLACKPOOL
ROAD RACE
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD RACE
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
RELAY
06
ROAD RACE