Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Todmorden Park 5K
TRAIL RACE ON WEDNESDAY 7 AUGUST 2013 AT 7.00 PM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:10  •  WINNER (F) 00:19:11  •  102 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2017  •  2017  •  2016  •  2016  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2015  •  2015  •  2014  •  2014  •  2014  •  2014  •  2013  •  2013  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(20 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
4th
Chris Singleton
00:17:15
+00:01:05
3.9%
6th
Dave Potter
00:17:36
+00:01:26
5.9%
13th
Barry Brock
00:18:15
+00:02:05
12.7%
14th
Graham Rose
00:18:23
+00:02:13
13.7%
16th
Steven Gregory
00:18:32
+00:02:22
15.7%
20th
Paul Brown
00:18:43
+00:02:33
19.6%
27th
Darren Horner
00:19:16
+00:03:06
26.5%
28th
Chris Campbell
00:19:18
+00:03:08
27.5%
31st (3rd)
Christina Singleton
00:19:33
+00:03:23
30.4%
35th
Harry Kaye
00:19:39
+00:03:29
34.3%
38th
Adam Howard
00:19:44
+00:03:34
37.3%
47th
Mark Fawcett
00:20:59
+00:04:49
46.1%
49th (6th)
Autumn Pearson
00:21:04
+00:04:54
48.0%
63rd
Simon Lister
00:23:19
+00:07:09
61.8%
70th (15th)
Fiona Pudge
00:23:58
+00:07:48
68.6%
75th (16th)
Jill Maxfield
00:24:39
+00:08:29
73.5%
78th (18th)
Jean Baistow
00:25:33
+00:09:23
76.5%
85th
Philip Heyworth
00:26:29
+00:10:19
83.3%
95th
Brian Baistow
00:28:20
+00:12:10
93.1%
96th (27th)
Suzanne Davies
00:29:31
+00:13:21
94.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:17:01
Nick Gaskell
2014
00:17:12
Dale Grimshaw
2015
00:17:15
Chris Singleton
2013
00:17:19
Dave Potter
2014
00:17:56
Chris Quigley
2014
00:18:14
Dave Lord
2013
00:18:15
Barry Brock
2013
00:18:17
Frazer Durris
2015
00:18:21
Stephen Hall
2016
00:18:23
Graham Rose
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:19:32
Autumn Pearson
2015
00:19:33
Christina Singleton
2013
00:20:48
Kelly Whiteside
2015
00:21:04
Nicola Nuttall
2014
00:21:14
Annie Sharp
2014
00:21:48
Justine Jordan
2015
00:22:14
Kelly Lovick
2017
00:22:15
Michelle Brooks
2014
00:22:40
Jasmine Aherne
2017
00:22:43
Tanya Bunkham
2016
August 2013
31
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
31
ROAD RACE
31
ULTRA
27
KILSNEY
FELL RACE
25
ROAD RACE
24
BURNSALL
FELL RACE
24
FELL RACE
24
BURNSALL
ROAD RACE
24
PENDLETON
FELL RACE
22
MULTI-TERRAIN
21
LOVECLOUGH
FELL RACE
18
WARRINGTON
ROAD RACE
16
TRAIL RACE
14
HASLINGDEN
FELL RACE
14
COLDEN PLANTATION
FELL RACE
13
RAMSEY
ROAD RACE
12
PEEL
FELL RACE
11
FELL RACE
11
ROAD RACE
10
ULTRA
09
MULTI-TERRAIN
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
04
ROSTHWAITE
FELL RACE
04
LANCASTER
ROAD RACE
04
WORSTHORNE
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE