Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Fleetwood Half Marathon
ROAD RACE ON SUNDAY 25 AUGUST 2013 AT 10.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:10:10  •  WINNER (F) 01:26:46  •  543 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
27th
Dave Potter
01:24:11
+00:14:01
5.0%
44th
Graham Rose
01:27:40
+00:17:30
8.1%
119th
Adam Howard
01:38:23
+00:28:13
21.9%
120th
Barry Brock
01:38:23
+00:28:13
22.1%
291st
Joe Edmundson
01:54:45
+00:44:35
53.6%
DNF
Dave Lord
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:11
Dave Potter
2013
01:25:54
Matthew Haworth
2011
01:27:14
Adam Howard
2016
01:27:40
Graham Rose
2013
01:29:19
Darren Horner
2011
01:29:30
Simon Kelly
2011
01:33:01
Lee Booth
2014
01:35:12
Scott Grant
2011
01:36:09
Andrew Haworth
2010
01:36:20
Derrick Marsh
2012
FASTEST 10 TAC LADIES
01:42:15
Autumn Pearson
2014
01:57:24
Linda Ensby
2017
02:06:55
Verity Brown
2016
02:10:05
Elizabeth Allison
2014
02:16:47
Suzanne Davies
2015
August 2013
31
BLACKSHAW HEAD
FELL RACE
31
ROAD RACE
31
ULTRA
27
KILSNEY
FELL RACE
25
ROAD RACE
24
BURNSALL
FELL RACE
24
FELL RACE
24
BURNSALL
ROAD RACE
24
PENDLETON
FELL RACE
22
MULTI-TERRAIN
21
LOVECLOUGH
FELL RACE
18
WARRINGTON
ROAD RACE
16
TRAIL RACE
14
HASLINGDEN
FELL RACE
14
COLDEN PLANTATION
FELL RACE
13
RAMSEY
ROAD RACE
12
PEEL
FELL RACE
11
FELL RACE
11
ROAD RACE
10
ULTRA
09
MULTI-TERRAIN
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
04
ROSTHWAITE
FELL RACE
04
LANCASTER
ROAD RACE
04
WORSTHORNE
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE