Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 9 NOVEMBER 2013 AT 2.15 PM
RACE STATS
WINNER 00:36:07  •  205 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Chris Singleton
00:40:28
+00:04:21
11.7%
57th
Dave Lord
00:43:59
+00:07:52
27.8%
71st
Barry Brock
00:44:57
+00:08:50
34.6%
72nd
Dave Potter
00:44:57
+00:08:50
35.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:56
John Whiteside
2016
00:39:08
Nick Gaskell
2016
00:40:14
David Edmondson
2014
00:40:28
Chris Singleton
2013
00:40:38
Dave Potter
2014
00:41:58
Ian Greenwood
2015
00:43:46
Jim Garside
2011
00:43:59
Dave Lord
2013
00:44:11
Chris Stanley
2015
00:44:18
Jamie Osborne
2015
November 2013
30
PRESTON
ROAD RACE
27
TRAIL RACE
24
FELL RACE
24
PRESTON
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
TRAIL RACE
17
FAR ARNSIDE
FELL RACE
17
PRESTON
ROAD RACE
17
ROAD RACE
16
DUATHLON
10
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
10
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
RIVINGTON
TRAIL RACE
02
TODMORDEN
FELL RACE
02
GLENRIDDING
TRAIL RACE