Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 9 NOVEMBER 2013 AT 1.35 PM
RACE STATS
WINNER 00:21:26  •  WINNER (F) 00:21:26  •  120 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
11th (11th)
Christina Singleton
00:23:49
+00:02:23
9.2%
12th (12th)
Molly Ralphson
00:24:17
+00:02:51
10.0%
29th (29th)
Fiona Hall
00:26:05
+00:04:39
24.2%
31st (31st)
Fionnuala Swann
00:26:15
+00:04:49
25.8%
49th (49th)
Helen Buchan
00:27:23
+00:05:57
40.8%
82nd (82nd)
Jill Maxfield
00:30:16
+00:08:50
68.3%
104th (104th)
Deborah Armstrong
00:33:41
+00:12:15
86.7%
108th (108th)
Suzanne Davies
00:34:57
+00:13:31
90.0%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:21:36
Christina Singleton
2014
00:23:20
Autumn Pearson
2014
00:24:17
Molly Ralphson
2013
00:24:59
Michelle Brooks
2014
00:26:05
Fiona Hall
2013
00:26:15
Fionnuala Swann
2013
00:27:13
Jenny McAndrew
2015
00:27:23
Helen Buchan
2013
00:27:52
Nicola Regan
2014
00:27:57
Clare Powell
2015
November 2013
30
PRESTON
ROAD RACE
27
TRAIL RACE
24
FELL RACE
24
PRESTON
ROAD RACE
24
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
TRAIL RACE
17
FAR ARNSIDE
FELL RACE
17
PRESTON
ROAD RACE
17
ROAD RACE
16
DUATHLON
10
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
10
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
ROAD RACE
03
RIVINGTON
TRAIL RACE
02
TODMORDEN
FELL RACE
02
GLENRIDDING
TRAIL RACE