Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Chorley (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 19 OCTOBER 2013 AT 2.15 PM
RACE STATS
WINNER 00:34:59  •  198 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(13 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Chris Singleton
00:38:36
+00:03:37
8.1%
49th
Steven Gregory
00:42:39
+00:07:40
24.7%
51st
Darren Holland
00:42:42
+00:07:43
25.8%
52nd
Dave Potter
00:42:44
+00:07:45
26.3%
53rd
Graham Rose
00:42:56
+00:07:57
26.8%
59th
Dave Lord
00:43:17
+00:08:18
29.8%
64th
Barry Brock
00:43:55
+00:08:56
32.3%
120th
Ryan Atkins
00:47:56
+00:12:57
60.6%
128th
Pete Baistow
00:48:30
+00:13:31
64.6%
134th
Kevin Halliwell
00:49:48
+00:14:49
67.7%
141st
Harry Kaye
00:50:35
+00:15:36
71.2%
148th
David Smith
00:51:27
+00:16:28
74.7%
167th
Adam Howard
00:53:24
+00:18:25
84.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:36
Chris Singleton
2013
00:40:37
Dave Potter
2014
00:40:44
David Edmondson
2014
00:42:39
Steven Gregory
2013
00:42:42
Darren Holland
2013
00:42:56
Graham Rose
2013
00:43:17
Dave Lord
2013
00:43:49
Paul Redman
2017
00:43:55
Barry Brock
2013
00:45:41
Martin Greenwood
2017
October 2013
28
ROAD
27
MIDDLETON
TRAIL
27
WYCOLLER
FELL
27
ACCRINGTON
ROAD
26
KETTLEWELL
FELL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD
19
TRAIL
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL
13
BLACKPOOL
ROAD
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD
06
ROAD
06
RELAY
06
ROAD