Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Accrington 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 27 OCTOBER 2013 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:52  •  WINNER (F) 00:40:30  •  234 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Dave Lord
00:39:37
+00:04:45
7.7%
21st
James Harris
00:40:03
+00:05:11
9.0%
40th
Matthew Haworth
00:42:23
+00:07:31
17.1%
41st
Mark Fawcett
00:42:32
+00:07:40
17.5%
57th
Adam Howard
00:44:04
+00:09:12
24.4%
64th
Tom Cosway
00:44:26
+00:09:34
27.4%
69th
Ken Livesey
00:44:53
+00:10:01
29.5%
76th
Kevin Smith
00:45:10
+00:10:18
32.5%
132nd
Robert Smith
00:50:37
+00:15:45
56.4%
197th (33rd)
Suzanne Davies
00:59:40
+00:24:48
84.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:04
Paul Brown
2012
00:38:43
Chris Quigley
2012
00:39:33
Simon Kelly
2011
00:39:37
Dave Lord
2013
00:40:03
James Harris
2013
00:40:05
Daniel Pearson
2015
00:40:11
Sherif Dhaimish
2010
00:40:20
Kevin Fenton-Clough
2017
00:41:10
Tom Cosway
2015
00:41:14
Chris Singleton
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:14
Christina Singleton
2017
00:44:34
Nicola Nuttall
2015
00:46:25
Fiona Hall
2011
00:46:38
Tanya Bunkham
2015
00:47:09
Justine Jordan
2015
00:47:43
Dawn Tibbs
2017
00:48:37
Isabel Hartley
2017
00:49:42
Lucy Brown
2017
00:50:39
Jenny McAndrew
2015
00:51:09
Kerrie-Anne Bretherton
2010
October 2013
28
ROAD RACE
27
MIDDLETON
TRAIL RACE
27
WYCOLLER
FELL RACE
27
ACCRINGTON
ROAD RACE
26
KETTLEWELL
FELL RACE
20
ROAD RACE
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
20
ROAD RACE
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL RACE
13
BLACKPOOL
ROAD RACE
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD RACE
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD RACE
06
ROAD RACE
06
RELAY
06
ROAD RACE