Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Autumn Breaker 10K

ROAD ON SUNDAY 13 OCTOBER 2013 AT 10.30 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:09  •  WINNER (F) 00:38:08  •  254 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
Chris Singleton
00:35:09
+00:00:00
0.4%
6th
Chris Quigley
00:37:24
+00:02:15
2.4%
20th (2nd)
Christina Singleton
00:40:05
+00:04:56
7.9%
24th
Mark Fawcett
00:41:04
+00:05:55
9.4%
30th
John McDonald
00:41:53
+00:06:44
11.8%
40th
Colin Smith
00:42:50
+00:07:41
15.7%
90th
Joe Edmundson
00:48:20
+00:13:11
35.4%
174th (49th)
Suzanne Davies
00:56:07
+00:20:58
68.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:35:09
Chris Singleton
2013
00:37:24
Chris Quigley
2013
00:39:47
Adam Howard
2014
00:41:04
Mark Fawcett
2013
00:41:21
Dale Grimshaw
2014
00:41:39
Chris Stanley
2014
00:41:53
John McDonald
2013
00:42:50
Colin Smith
2013
00:43:08
Michael Wrigley
2014
00:43:55
David Howard
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:05
Christina Singleton
2013
00:49:55
Jill Maxfield
2012
00:50:02
Dawn Tibbs
2016
00:56:07
Suzanne Davies
2013
00:58:29
Katie Dalton
2017
October 2013
28
ROAD
27
MIDDLETON
TRAIL
27
WYCOLLER
FELL
27
ACCRINGTON
ROAD
26
KETTLEWELL
FELL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
20
ROAD
20
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
20
ROAD
19
TRAIL
19
X COUNTRY
13
HAWORTH
FELL
13
BLACKPOOL
ROAD
13
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
12
COLNE
ROAD
12
GLASBURY
ULTRA
06
ROAD
06
ROAD
06
RELAY
06
ROAD