Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Blackpool Hilton Illuminations 10K
ROAD ON SATURDAY 30 AUGUST 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:32:58  •  WINNER (F) 00:43:53  •  249 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
16th
Graham Rose
00:38:12
+00:05:14
6.4%
31st
Mark Fawcett
00:41:44
+00:08:46
12.4%
37th
John McDonald
00:43:16
+00:10:18
14.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:12
Graham Rose
2014
00:39:59
David Fort
2016
00:41:44
Mark Fawcett
2014
00:43:16
John McDonald
2014
00:43:37
David Howard
2015
00:44:43
Derrick Marsh
2017
00:45:25
Mark Duerden
2015
00:54:29
Edward Lee
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:55:53
Katie Dalton
2017
01:06:29
Maxine Betts
2017
01:10:45
Estelle Dean
2017
August 2014
31
ROAD
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
FELL
27
BISPHAM GREEN
FELL
26
FELL
26
KILNSEY
FELL
26
FELL
26
FELL
25
REETH
FELL
24
ROAD
23
BURNSALL
FELL
23
PENDLETON
FELL
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL
17
WARRINGTON
ROAD
17
WARRINGTON
ROAD
17
OLDHAM
ROAD
16
GARGRAVE
FELL
13
HASLINGDEN
FELL
10
ROAD
10
ROAD
10
TRAWDEN
FELL
10
SWITZERLAND
TRAIL
07
TRAIL
07
TODMORDEN
TRAIL
06
TRAIL
06
WATERFOOT
FELL
06
TRAIL
03
LANCASTER
ROAD
03
WORSTHORNE
TRAIL
02
ROSTHWAITE
FELL
01
MULTI-TERRAIN