Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Blackpool Hilton Half Marathon
ROAD ON SUNDAY 31 AUGUST 2014 AT 10.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:15:26  •  WINNER (F) 01:29:34  •  312 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
28th
Adam Howard
01:31:30
+00:16:04
9.0%
53rd
John McDonald
01:36:42
+00:21:16
17.0%
77th
Mark Fawcett
01:39:46
+00:24:20
24.7%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:13
Chris Quigley
2013
01:28:08
Barry Brock
2013
01:31:30
Adam Howard
2014
01:32:31
Derrick Marsh
2012
01:33:00
John McDonald
2013
01:39:46
Mark Fawcett
2014
01:48:08
Joe Edmundson
2013
August 2014
31
ROAD
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
FELL
27
BISPHAM GREEN
FELL
26
FELL
26
KILNSEY
FELL
26
FELL
26
FELL
25
REETH
FELL
24
ROAD
23
BURNSALL
FELL
23
PENDLETON
FELL
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL
17
WARRINGTON
ROAD
17
WARRINGTON
ROAD
17
OLDHAM
ROAD
16
GARGRAVE
FELL
13
HASLINGDEN
FELL
10
ROAD
10
ROAD
10
TRAWDEN
FELL
10
SWITZERLAND
TRAIL
07
TRAIL
07
TODMORDEN
TRAIL
06
TRAIL
06
WATERFOOT
FELL
06
TRAIL
03
LANCASTER
ROAD
03
WORSTHORNE
TRAIL
02
ROSTHWAITE
FELL
01
MULTI-TERRAIN