Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Windmill 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 9 NOVEMBER 2014 AT 11.05 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:10  •  WINNER (F) 00:38:03  •  678 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(10 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
24th
Chris Quigley
00:37:36
+00:04:26
3.5%
49th
Adam Howard
00:40:21
+00:07:11
7.2%
54th
Mark Fawcett
00:40:39
+00:07:29
8.0%
73rd
Dale Grimshaw
00:41:47
+00:08:37
10.8%
78th
Michael Wrigley
00:42:17
+00:09:07
11.5%
80th
John McDonald
00:42:19
+00:09:09
11.8%
88th
David Howard
00:42:40
+00:09:30
13.0%
141st
Colin Smith
00:45:27
+00:12:17
20.8%
324th (82nd)
Elizabeth Allison
00:53:49
+00:20:39
47.8%
548th
Matt Allison
01:02:18
+00:29:08
80.8%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:53
Nick Gaskell
2015
00:37:33
Chris Quigley
2013
00:40:02
Daniel Pearson
2015
00:40:10
Mark Fawcett
2013
00:40:21
Adam Howard
2014
00:40:42
John McDonald
2013
00:41:44
Chris Stanley
2015
00:41:47
Dale Grimshaw
2014
00:41:56
David Howard
2016
00:42:17
Michael Wrigley
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:01:02
Ann Hartley
2015
00:45:31
Karen Driver
2015
00:47:13
Tanya Bunkham
2015
00:48:34
Dawn Tibbs
2016
00:51:00
Linda Ensby
2016
00:53:49
Elizabeth Allison
2014
00:55:47
Suzanne Davies
2013
00:58:25
Maxine Betts
2016
00:58:37
Karen Windle
2016
00:58:45
Claire Storozuk
2016
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE