Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Flower Scar
FELL RACE ON SATURDAY 22 FEBRUARY 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
6.5 MILES
ASCENT
2300 FEET
RACE STATS
WINNER 00:47:11  •  WINNER (F) 00:56:44  •  127 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  †2016  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
15th
Darren Holland
00:56:34
+00:09:23
11.8%
79th
John McDonald
01:11:13
+00:24:02
62.2%
91st
Mark McConville
01:12:44
+00:25:33
71.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:34
Darren Holland
2014
01:05:38
Ian Winstanley
2013
01:11:13
John McDonald
2014
01:12:44
Mark McConville
2014
01:28:08
Andrew Braithwaite
2017
01:31:58
Matthew Wilcock
2017
01:45:54
Jamie Osborne
2016†
February 2014
23
ROAD RACE
23
HUDDERSFIELD
ROAD RACE
23
HAWKSHEAD
TRAIL RACE
23
POCKLINGTON
ROAD RACE
22
TRAIL RACE
22
TODMORDEN
FELL RACE
16
LITTLEBOROUGH
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
SOUTHPORT
ROAD RACE
09
ROAD RACE
08
X COUNTRY
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
02
RELAY