Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Burnley Lions 10K

ROAD RACE ON FRIDAY 23 MAY 2014 AT 7.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:34:03  •  WINNER (F) 00:40:04  •  161 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2008
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(36 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
21st
Dave Lord
00:39:05
+00:05:02
13.0%
22nd
John Robertshaw
00:39:09
+00:05:06
13.7%
29th
Chris Quigley
00:40:07
+00:06:04
18.0%
33rd
Paul Redman
00:40:22
+00:06:19
20.5%
36th
Matthew Haworth
00:40:31
+00:06:28
22.4%
42nd
Lee Ellis
00:41:38
+00:07:35
26.1%
43rd (3rd)
Christina Singleton
00:41:50
+00:07:47
26.7%
45th
Darren Horner
00:42:17
+00:08:14
28.0%
51st
Mark Fawcett
00:42:53
+00:08:50
31.7%
55th
John McDonald
00:43:28
+00:09:25
34.2%
56th (5th)
Autumn Pearson
00:43:35
+00:09:32
34.8%
59th
Joshua Birtwistle-Craine
00:43:54
+00:09:51
36.6%
62nd
Adam Howard
00:44:48
+00:10:45
38.5%
63rd
Neil Alderman
00:44:56
+00:10:53
39.1%
74th
Ken Livesey
00:45:37
+00:11:34
46.0%
81st (7th)
Nicola Nuttall
00:46:12
+00:12:09
50.3%
82nd
Ashley Eastwood
00:46:16
+00:12:13
50.9%
84th
David Cummings
00:46:25
+00:12:22
52.2%
87th
John Pickles
00:47:04
+00:13:01
54.0%
88th
Chris Campbell
00:47:06
+00:13:03
54.7%
91st (8th)
Michelle Brooks
00:47:23
+00:13:20
56.5%
92nd
Ian Hollas
00:47:28
+00:13:25
57.1%
97th
Michael Hodgetts
00:47:48
+00:13:45
60.2%
100th
Harry Kaye
00:48:26
+00:14:23
62.1%
102nd
Simon Lister
00:48:42
+00:14:39
63.4%
105th
Chris Emmerson
00:48:58
+00:14:55
65.2%
112th
Ben Scott
00:49:31
+00:15:28
69.6%
114th (13th)
Rachel Whalley
00:50:04
+00:16:01
70.8%
129th (24th)
Jean Baistow
00:52:31
+00:18:28
80.1%
131st (25th)
Nicola Regan
00:52:38
+00:18:35
81.4%
135th (27th)
Deborah Stevenson
00:53:12
+00:19:09
83.9%
137th (29th)
Karen Holland
00:53:46
+00:19:43
85.1%
138th
Joe Edmundson
00:53:56
+00:19:53
85.7%
139th (30th)
Fiona Pudge
00:54:00
+00:19:57
86.3%
146th (32nd)
Kimberley Livesey
00:57:16
+00:23:13
90.7%
152nd (35th)
Elizabeth Allison
01:01:10
+00:27:07
94.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:26
Nick Gaskell
2017
00:36:34
Dale Grimshaw
2015
00:36:59
Stephen Hall
2017
00:37:36
Heath McDonald-Noble
2012
00:38:04
Dave Lord
2013
00:38:32
John Whiteside
2015
00:39:03
Paul Brown
2011
00:39:04
Matthew Haworth
2011
00:39:04
Dave Potter
2013
00:39:05
David McCabe
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
00:41:50
Christina Singleton
2014
00:41:53
Molly Ralphson
2010
00:42:06
Autumn Pearson
2016
00:43:43
Fiona Hall
2013
00:44:07
Kelly Whiteside
2015
00:44:28
Annie Sharp
2015
00:44:51
Nicola Nuttall
2016
00:46:17
Helen Buchan
2013
00:47:23
Michelle Brooks
2014
00:47:45
Fionnuala Swann
2010
May 2014
31
ROAD RACE
31
KELBROOK
FELL RACE
31
TRAIL RACE
27
COCKERMOUTH
MULTI-TERRAIN
26
AUSTWICK
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
26
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
25
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
RAWTENSTALL
TRIATHLON
25
ROAD RACE
24
LANCASTER
ROAD RACE
24
HUTTON ROOF
FELL RACE
24
KIRKCUDBRIGHT
ROAD RACE
24
LDWA
24
TRAIL RACE
23
ROAD RACE
21
OSWALDTWISTLE
FELL RACE
21
ENNERDALE
FELL RACE
18
LEYLAND
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
18
RIPON
ROAD RACE
18
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
17
FELL RACE
17
APPLETREEWICK
FELL RACE
17
TRIATHLON
17
CHURCH STRETTON
ULTRA
17
LLANBERIS
TRIATHLON
14
KESWICK
FELL RACE
14
TRAIL RACE
13
WORSTON
FELL RACE
11
MULTI-TERRAIN
11
WHITECHAPEL
ROAD RACE
11
BARNOLDSWICK
TRIATHLON
11
RELAY
10
BUTTERMERE
FELL RACE
09
EARBY
MULTI-TERRAIN
07
LOTHERSDALE
FELL RACE
05
PRESTON
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
MILTON KEYNES
ROAD RACE
04
ACCRINGTON
FELL RACE
04
ROAD RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
TRIATHLON
03
DOWNHAM
FELL RACE