Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Widdop
FELL RACE ON WEDNESDAY 16 JULY 2014 AT 7.15 PM
DISTANCE
7 MILES
ASCENT
1200 FEET
RACE STATS
WINNER 00:51:35  •  WINNER (F) 01:02:24  •  119 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(11 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
29th
Dean Ralphson
01:04:00
+00:12:25
24.4%
56th
Chris Quigley
01:10:09
+00:18:34
47.1%
66th
Dale Grimshaw
01:10:55
+00:19:20
55.5%
72nd
John McDonald
01:11:49
+00:20:14
60.5%
78th
Andrew Graham
01:14:27
+00:22:52
65.5%
80th
James Williamson
01:15:08
+00:23:33
67.2%
85th (9th)
Kerrie-Anne Bretherton
01:15:40
+00:24:05
71.4%
90th
Ben Scott
01:17:40
+00:26:05
75.6%
97th
Anthony Macro
01:21:00
+00:29:25
81.5%
98th (16th)
Jenny Garside
01:22:10
+00:30:35
82.4%
100th
Wayne McIntosh
01:22:28
+00:30:53
84.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:53:38
John Whiteside
2016
00:54:33
Dale Grimshaw
2015
00:58:26
Dave Potter
2013
00:59:22
Peter Stobbs
2010
01:00:42
Ryan Belshaw
2013
01:00:46
Jim Garside
2011
01:01:23
Dean Ralphson
2013
01:03:03
Harry Kaye
2015
01:03:04
Andrew Braithwaite
2015
01:03:22
Calum Grant
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:04:28
Molly Ralphson
2013
01:06:39
Debbie Earnshaw
2013
01:08:15
Fiona Hall
2013
01:12:07
Kerrie-Anne Bretherton
2013
01:16:04
Susie Pedder
2016
01:20:49
Autumn Pearson
2013
01:22:10
Jenny Garside
2014
01:23:14
Rachel Whalley
2013
01:31:25
Karen Wood
2013
01:37:46
Elizabeth Allison
2015
July 2014
31
TODMORDEN
FELL RACE
31
AMBLESIDE
FELL RACE
27
TENBY
ROAD RACE
27
ROAD RACE
26
COWLING
FELL RACE
26
FELL RACE
26
CONISTON
ULTRA
26
DACRE BANKS
LDWA
24
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
FELL RACE
20
CRACOE
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
LEEDS
ROAD RACE
20
BOLTON
TRIATHLON
19
INGLETON
FELL RACE
19
LLANBERIS
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
ROAD RACE
17
GARGRAVE
FELL RACE
16
WIDDOP
FELL RACE
16
MULTI-TERRAIN
13
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
10
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
ROAD RACE
06
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
05
MARSDEN
FELL RACE
05
ROAD RACE
03
TRAIL RACE
03
TOCKHOLES
FELL RACE
03
WYTHENSHAWE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
ROCHDALE
ROAD RACE
01
CARNFORTH
FELL RACE