Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Austwick Amble

FELL RACE ON MONDAY 26 MAY 2014 AT 1.00 PM
DISTANCE
8 MILES
ASCENT
1200 FEET
RACE STATS
WINNER 00:51:26  •  WINNER (F) 01:01:24  •  130 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  †2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(15 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
9th
David Edmondson
00:56:56
+00:05:30
6.9%
10th
Dave Potter
00:57:26
+00:06:00
7.7%
12th
Darren Holland
00:58:17
+00:06:51
9.2%
20th
Paul Redman
00:59:33
+00:08:07
15.4%
22nd
Dean Ralphson
00:59:59
+00:08:33
16.9%
38th (2nd)
Molly Ralphson
01:03:08
+00:11:42
29.2%
50th
Darren Horner
01:05:04
+00:13:38
38.5%
52nd
Peter Stobbs
01:05:33
+00:14:07
40.0%
66th
Ken Livesey
01:09:57
+00:18:31
50.8%
79th
Anthony Hall
01:12:45
+00:21:19
60.8%
93rd
Andrew Graham
01:14:57
+00:23:31
71.5%
100th
Ben Scott
01:17:56
+00:26:30
76.9%
104th (14th)
Rachel Whalley
01:20:09
+00:28:43
80.0%
111th
Wayne McIntosh
01:22:15
+00:30:49
85.4%
119th (23rd)
Karen Holland
01:26:20
+00:34:54
91.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:50:08
Chris Singleton
2015
00:53:54
John Whiteside
2015
00:56:56
David Edmondson
2014
00:57:26
Dave Potter
2014
00:57:59
Darren Horner
2012
00:58:17
Ryan Belshaw
2013†
00:58:17
Darren Holland
2014
00:58:24
Dave Croll
2012
00:58:37
Paul Brown
2012
00:58:39
Dean Ralphson
2010
FASTEST 10 TAC LADIES
01:00:22
Molly Ralphson
2010
01:00:58
Christina Singleton
2016
01:02:36
Kelly Whiteside
2015
01:07:06
Fiona Hall
2012
01:08:23
Debbie Earnshaw
2013†
01:09:25
Kerrie-Anne Bretherton
2013†
01:10:18
Susie Pedder
2016
01:11:36
Dany Robson
2013†
01:12:31
Fionnuala Swann
2011
01:12:43
Autumn Pearson
2013†
May 2014
31
ROAD RACE
31
KELBROOK
FELL RACE
31
TRAIL RACE
27
COCKERMOUTH
MULTI-TERRAIN
26
AUSTWICK
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
26
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
25
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
RAWTENSTALL
TRIATHLON
25
ROAD RACE
24
LANCASTER
ROAD RACE
24
HUTTON ROOF
FELL RACE
24
KIRKCUDBRIGHT
ROAD RACE
24
LDWA
24
TRAIL RACE
23
ROAD RACE
21
OSWALDTWISTLE
FELL RACE
21
ENNERDALE
FELL RACE
18
LEYLAND
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
18
RIPON
ROAD RACE
18
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
17
FELL RACE
17
APPLETREEWICK
FELL RACE
17
TRIATHLON
17
CHURCH STRETTON
ULTRA
17
LLANBERIS
TRIATHLON
14
KESWICK
FELL RACE
14
TRAIL RACE
13
WORSTON
FELL RACE
11
MULTI-TERRAIN
11
WHITECHAPEL
ROAD RACE
11
BARNOLDSWICK
TRIATHLON
11
RELAY
10
BUTTERMERE
FELL RACE
09
EARBY
MULTI-TERRAIN
07
LOTHERSDALE
FELL RACE
05
PRESTON
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
MILTON KEYNES
ROAD RACE
04
ACCRINGTON
FELL RACE
04
ROAD RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
TRIATHLON
03
DOWNHAM
FELL RACE