Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Avenham Park 5K
ROAD RACE ON MONDAY 5 MAY 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
5 KM
RACE STATS
WINNER 00:16:12  •  WINNER (F) 00:19:19  •  216 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
3rd
Chris Singleton
00:16:28
+00:00:16
1.4%
9th
Nick Gaskell
00:17:39
+00:01:27
4.2%
23rd (1st)
Christina Singleton
00:19:19
+00:03:07
10.6%
100th
Wayne McIntosh
00:25:38
+00:09:26
46.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:16:28
Chris Singleton
2014
00:17:39
Nick Gaskell
2014
00:25:32
Lee Ford
2017
00:25:38
Wayne McIntosh
2014
00:33:28
Stephen Hall
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:19:19
Christina Singleton
2014
May 2014
31
ROAD RACE
31
KELBROOK
FELL RACE
31
TRAIL RACE
27
COCKERMOUTH
MULTI-TERRAIN
26
AUSTWICK
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
26
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
25
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
RAWTENSTALL
TRIATHLON
25
ROAD RACE
24
LANCASTER
ROAD RACE
24
HUTTON ROOF
FELL RACE
24
KIRKCUDBRIGHT
ROAD RACE
24
LDWA
24
TRAIL RACE
23
ROAD RACE
21
OSWALDTWISTLE
FELL RACE
21
ENNERDALE
FELL RACE
18
LEYLAND
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
18
RIPON
ROAD RACE
18
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
17
FELL RACE
17
APPLETREEWICK
FELL RACE
17
TRIATHLON
17
CHURCH STRETTON
ULTRA
17
LLANBERIS
TRIATHLON
14
KESWICK
FELL RACE
14
TRAIL RACE
13
WORSTON
FELL RACE
11
MULTI-TERRAIN
11
WHITECHAPEL
ROAD RACE
11
BARNOLDSWICK
TRIATHLON
11
RELAY
10
BUTTERMERE
FELL RACE
09
EARBY
MULTI-TERRAIN
07
LOTHERSDALE
FELL RACE
05
PRESTON
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
MILTON KEYNES
ROAD RACE
04
ACCRINGTON
FELL RACE
04
ROAD RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
TRIATHLON
03
DOWNHAM
FELL RACE