Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Cloughs
FELL ON SATURDAY 3 MAY 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
14 MILES
ASCENT
4100 FEET
RACE STATS
WINNER 02:20:37  •  WINNER (F) 03:19:15  •  34 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2018  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
6th
Darren Holland
02:30:33
+00:09:56
17.6%
15th
Dean Ralphson
02:55:16
+00:34:39
44.1%
24th (2nd)
Kerrie-Anne Bretherton
03:19:16
+00:58:39
70.6%
31st
Andrew Graham
03:45:23
+01:24:46
91.2%
FASTEST 10 TAC MEN
02:30:33
Darren Holland
2014
02:42:55
Peter Stobbs
2012
02:47:38
Dean Ralphson
2013
02:51:57
Mick Dobson
2018
02:52:59
James Williamson
2016
03:03:27
Paul Brown
2016
03:09:48
William Titley
2013
03:17:37
Andrew Graham
2015
03:19:02
Matt Renshaw
2018
03:26:39
Jim Garside
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
02:47:36
Molly Ralphson
2013
03:02:45
Fiona Hall
2018
03:07:32
Kerrie-Anne Bretherton
2013
May 2014
31
ROAD
31
KELBROOK
FELL
31
TRAIL
27
COCKERMOUTH
MULTI-TERRAIN
26
AUSTWICK
FELL
26
FELL
26
FELL
26
GREAT HARWOOD
TRAIL
25
ROAD
25
RAWTENSTALL
TRIATHLON
24
LANCASTER
ROAD
24
HUTTON ROOF
FELL
24
KIRKCUDBRIGHT
ROAD
24
LDWA
24
TRAIL
23
ROAD
21
OSWALDTWISTLE
FELL
21
ENNERDALE
FELL
18
LEYLAND
TRAIL
18
RIPON
ROAD
18
ROAD
18
TRAIL
18
ROAD
17
FELL
17
APPLETREEWICK
FELL
17
TRIATHLON
17
CHURCH STRETTON
ULTRA
17
LLANBERIS
TRIATHLON
14
KESWICK
FELL
14
TRAIL
13
WORSTON
FELL
11
MULTI-TERRAIN
11
WHITECHAPEL
ROAD
11
BARNOLDSWICK
TRIATHLON
11
RELAY
10
BUTTERMERE
FELL
09
EARBY
MULTI-TERRAIN
07
LOTHERSDALE
FELL
05
PRESTON
ROAD
05
ROAD
05
MILTON KEYNES
ROAD
04
ACCRINGTON
FELL
04
ROAD
04
TRIATHLON
03
DOWNHAM
FELL