Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Boys Club 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 12 JUNE 2011 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:01  •  WINNER (F) 00:42:28  •  99 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2012  •  2011  •  2010  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(17 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Paul Brown
00:39:47
+00:04:46
18.2%
19th
Matthew Haworth
00:39:48
+00:04:47
19.2%
27th
Simon Kelly
00:40:31
+00:05:30
27.3%
31st
Lee Booth
00:41:37
+00:06:36
31.3%
47th
John McDonald
00:43:46
+00:08:45
47.5%
48th
Andrew Haworth
00:43:48
+00:08:47
48.5%
51st
Michael Cookson
00:44:37
+00:09:36
51.5%
52nd
Craig Eccles
00:44:40
+00:09:39
52.5%
53rd (4th)
Fiona Hall
00:44:51
+00:09:50
53.5%
54th
Robert Smith
00:44:55
+00:09:54
54.5%
56th
Ian Hollas
00:45:01
+00:10:00
56.6%
59th
Derrick Marsh
00:45:21
+00:10:20
59.6%
66th
David Smith
00:46:42
+00:11:41
66.7%
77th
Robert Wilkinson
00:48:43
+00:13:42
77.8%
78th (10th)
Jenny Garside
00:48:46
+00:13:45
78.8%
87th
Phil Naylor
00:51:55
+00:16:54
87.9%
90th (18th)
Karen Lonsdale
00:53:36
+00:18:35
90.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:37
Dave Croll
2012
00:39:13
Paul Brown
2012
00:39:44
Matthew Haworth
2010
00:40:04
Chris Campbell
2010
00:40:31
Simon Kelly
2011
00:40:47
Tim Coyne
2009
00:40:52
Dean Ralphson
2009
00:40:57
Darren Horner
2012
00:41:13
Scott Grant
2012
00:41:37
Lee Booth
2011
FASTEST 10 TAC LADIES
00:40:44
Molly Ralphson
2010
00:44:51
Fiona Hall
2011
00:45:26
Nicola Nuttall
2012
00:46:26
Alison Hoyle
2010
00:48:46
Jenny Garside
2011
00:48:52
Karen Wood
2012
00:52:23
Kimberley Livesey
2012
00:52:32
Rachel Whalley
2012
00:53:36
Karen Lonsdale
2011
00:55:29
Jean Baistow
2010
June 2011
26
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
19
NELSON
ROAD RACE
12
ROAD RACE
11
BARNOLDSWICK
FELL RACE
10
BARLEY
FELL RACE
09
KETTLEWELL
FELL RACE
05
LONGRIDGE
ROAD RACE
05
RAWTENSTALL
TRIATHLON
04
KELBROOK
FELL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE