Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Hutton Roof Crags
FELL RACE ON SATURDAY 24 MAY 2014 AT 2.30 PM
DISTANCE
7 MILES
ASCENT
1300 FEET
RACE STATS
WINNER 00:50:14  •  WINNER (F) 00:53:09  •  241 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
29th
Nicholas Cook
00:59:01
+00:08:47
12.0%
44th
Dean Ralphson
01:01:34
+00:11:20
18.3%
71st (4th)
Molly Ralphson
01:03:57
+00:13:43
29.5%
147th
Andrew Graham
01:14:17
+00:24:03
61.0%
195th
Anthony Macro
01:20:26
+00:30:12
80.9%
223rd
Wayne McIntosh
01:26:51
+00:36:37
92.5%
FASTEST 10 TAC MEN
00:59:01
Nicholas Cook
2014
01:01:34
Dean Ralphson
2014
01:01:57
David McCabe
2015
01:01:59
Neil Alderman
2010
01:03:06
Paul Brown
2015
01:03:12
Chris Campbell
2010
01:03:12
Anthony Hall
2011
01:05:54
Dave Croll
2011
01:10:39
Andrew Braithwaite
2015
01:11:54
William Titley
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
01:03:57
Molly Ralphson
2014
01:09:16
Fiona Hall
2015
01:12:15
Nicola Nuttall
2015
01:25:21
Steph Taylor-Bolshaw
2015
01:26:43
Karen Wood
2015
May 2014
31
ROAD RACE
31
KELBROOK
FELL RACE
31
TRAIL RACE
27
COCKERMOUTH
MULTI-TERRAIN
26
AUSTWICK
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
26
GREAT HARWOOD
TRAIL RACE
25
ROAD RACE
25
ROAD RACE
25
RAWTENSTALL
TRIATHLON
25
ROAD RACE
24
LANCASTER
ROAD RACE
24
HUTTON ROOF
FELL RACE
24
KIRKCUDBRIGHT
ROAD RACE
24
LDWA
24
TRAIL RACE
23
ROAD RACE
21
OSWALDTWISTLE
FELL RACE
21
ENNERDALE
FELL RACE
18
LEYLAND
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
18
RIPON
ROAD RACE
18
TRAIL RACE
18
ROAD RACE
17
FELL RACE
17
APPLETREEWICK
FELL RACE
17
TRIATHLON
17
CHURCH STRETTON
ULTRA
17
LLANBERIS
TRIATHLON
14
KESWICK
FELL RACE
14
TRAIL RACE
13
WORSTON
FELL RACE
11
MULTI-TERRAIN
11
WHITECHAPEL
ROAD RACE
11
BARNOLDSWICK
TRIATHLON
11
RELAY
10
BUTTERMERE
FELL RACE
09
EARBY
MULTI-TERRAIN
07
LOTHERSDALE
FELL RACE
05
PRESTON
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
MILTON KEYNES
ROAD RACE
04
ACCRINGTON
FELL RACE
04
ROAD RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
FELL RACE
04
TRIATHLON
03
DOWNHAM
FELL RACE