Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Bentham Beagles Bash 10K

ROAD RACE ON SUNDAY 6 JULY 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:37:59  •  WINNER (F) 00:47:13  •  74 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd
Chris Quigley
00:39:14
+00:01:15
2.7%
6th
Mark Fawcett
00:43:29
+00:05:30
8.1%
9th
Adam Howard
00:44:12
+00:06:13
12.2%
11th
John McDonald
00:44:21
+00:06:22
14.9%
20th
Ashley Eastwood
00:47:28
+00:09:29
27.0%
41st
David Howard
00:54:16
+00:16:17
55.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:14
Chris Quigley
2014
00:41:51
Adam Howard
2015
00:42:20
Michael Wrigley
2016
00:43:29
Mark Fawcett
2014
00:44:07
David Howard
2015
00:44:21
John McDonald
2014
00:47:28
Ashley Eastwood
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:42:16
Autumn Pearson
2015
July 2014
31
TODMORDEN
FELL RACE
31
AMBLESIDE
FELL RACE
27
TENBY
ROAD RACE
27
ROAD RACE
26
COWLING
FELL RACE
26
FELL RACE
26
CONISTON
ULTRA
26
DACRE BANKS
LDWA
24
TODMORDEN
TRAIL RACE
20
FELL RACE
20
CRACOE
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
20
ROAD RACE
20
LEEDS
ROAD RACE
20
BOLTON
TRIATHLON
19
INGLETON
FELL RACE
19
LLANBERIS
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
ROAD RACE
17
GARGRAVE
FELL RACE
16
WIDDOP
FELL RACE
16
MULTI-TERRAIN
13
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
10
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
ROAD RACE
06
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
05
MARSDEN
FELL RACE
05
ROAD RACE
03
TRAIL RACE
03
TOCKHOLES
FELL RACE
03
WYTHENSHAWE
ROAD RACE
02
ROAD RACE
01
ROCHDALE
ROAD RACE
01
CARNFORTH
FELL RACE