Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Golf Ball
FELL RACE ON WEDNESDAY 20 AUGUST 2014 AT 7.00 PM
DISTANCE
5.6 MILES
ASCENT
800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:36:30  •  WINNER (F) 00:44:27  •  138 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  †2012  •  2011  •  2010  •  2005
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
7th
Nick Gaskell
00:41:09
+00:04:39
5.1%
18th
Ian Greenwood
00:43:27
+00:06:57
13.0%
29th
Dave Potter
00:46:29
+00:09:59
21.0%
45th
Dale Grimshaw
00:48:54
+00:12:24
32.6%
73rd
Mark McConville
00:53:59
+00:17:29
52.9%
125th
James Buxton
01:04:01
+00:27:31
90.6%
126th (20th)
Karen Wood
01:04:21
+00:27:51
91.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:41:09
Nick Gaskell
2014
00:42:45
Dale Grimshaw
2015
00:43:23
Darren Horner
2011
00:43:24
Paul Brown
2010
00:43:27
Ian Greenwood
2014
00:43:29
Dean Ralphson
2010
00:44:01
Darren Holland
2013
00:45:08
Dave Croll
2011
00:46:29
Dave Potter
2014
00:50:08
Andrew Braithwaite
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:31
Molly Ralphson
2013
00:53:50
Fionnuala Swann
2013
01:04:21
Karen Wood
2014
01:04:26
Steph Taylor-Bolshaw
2015
August 2014
31
ROAD RACE
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
ROAD RACE
30
FELL RACE
27
BISPHAM GREEN
FELL RACE
26
FELL RACE
26
KILNSEY
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
25
REETH
FELL RACE
24
ROAD RACE
23
BURNSALL
FELL RACE
23
PENDLETON
FELL RACE
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
OLDHAM
ROAD RACE
16
GARGRAVE
FELL RACE
13
HASLINGDEN
FELL RACE
10
ROAD RACE
10
ROAD RACE
10
TRAWDEN
FELL RACE
10
SWITZERLAND
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
06
WATERFOOT
FELL RACE
06
TRAIL RACE
03
LANCASTER
ROAD RACE
03
WORSTHORNE
TRAIL RACE
02
ROSTHWAITE
FELL RACE
01
MULTI-TERRAIN