Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle 3 Peaks
FELL RACE ON SATURDAY 30 AUGUST 2014 AT 10.30 AM
DISTANCE
9 MILES
ASCENT
2700 FEET
RACE STATS
WINNER 01:25:26  •  WINNER (F) 01:34:33  •  84 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  †2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Calum Grant
01:37:04
+00:11:38
21.4%
43rd
Adam Wallwork
01:52:44
+00:27:18
51.2%
49th
Dale Grimshaw
01:54:40
+00:29:14
58.3%
55th (8th)
Nicola Nuttall
01:59:29
+00:34:03
65.5%
63rd (11th)
Michelle Brooks
02:04:52
+00:39:26
75.0%
65th
Andrew Graham
02:05:37
+00:40:11
77.4%
67th
Wayne McIntosh
02:14:31
+00:49:05
79.8%
77th
Simon Lister
02:23:57
+00:58:31
91.7%
84th (23rd)
Leonora Anson
02:49:33
+01:24:07
100.0%
FASTEST 10 TAC MEN
01:37:04
Calum Grant
2014
01:41:36
Kevin Salter
2017
01:42:46
Tom Cosway
2017
01:47:10
Frazer Durris
2015†
01:52:44
Adam Wallwork
2014
01:54:40
Dale Grimshaw
2014
02:05:37
Andrew Graham
2014
02:07:14
Matthew Wilcock
2015†
02:14:22
Wayne McIntosh
2015†
02:15:40
John McDonald
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
01:59:29
Nicola Nuttall
2014
02:04:52
Michelle Brooks
2014
02:06:39
Kerrie-Anne Bretherton
2015†
02:49:33
Leonora Anson
2014
August 2014
31
ROAD RACE
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
ROAD RACE
30
FELL RACE
27
BISPHAM GREEN
FELL RACE
26
FELL RACE
26
KILNSEY
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
25
REETH
FELL RACE
24
ROAD RACE
23
BURNSALL
FELL RACE
23
PENDLETON
FELL RACE
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
OLDHAM
ROAD RACE
16
GARGRAVE
FELL RACE
13
HASLINGDEN
FELL RACE
10
ROAD RACE
10
ROAD RACE
10
TRAWDEN
FELL RACE
10
SWITZERLAND
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
06
WATERFOOT
FELL RACE
06
TRAIL RACE
03
LANCASTER
ROAD RACE
03
WORSTHORNE
TRAIL RACE
02
ROSTHWAITE
FELL RACE
01
MULTI-TERRAIN