Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Astley Park Juniors
TRAIL RACE ON WEDNESDAY 6 AUGUST 2014 AT 7.00 PM
DISTANCE
1 MILES
RACE STATS
WINNER 00:04:54  •  WINNER (F) 00:05:35  •  87 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2016  •  2016  •  2016  •  2015  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
31st (8th)
Millie Davis
00:06:50
+00:01:56
35.6%
46th (16th)
Ellie Singleton
00:07:20
+00:02:26
52.9%
47th
Callum Osborne
00:07:21
+00:02:27
54.0%
51st (18th)
Paige Singleton
00:07:41
+00:02:47
58.6%
76th
Callum Singleton
00:08:53
+00:03:59
87.4%
86th (43rd)
Tamzin Osborne
00:10:40
+00:05:46
98.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:05:58
Charlie Rowlands-Whiteoak
2016
00:06:11
William Rowlands-Whiteoak
2016
00:06:12
Ben Stratton
2016
00:06:16
Callum Osborne
2016
00:06:32
Joe Sims
2016
00:07:18
Harry Jordan
2016
00:07:37
Callum Singleton
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:06:29
Abigail Stratton
2016
00:06:44
Sophie Stanworth
2015
00:06:46
Ellie Singleton
2016
00:06:50
Millie Davis
2014
00:06:52
Paige Singleton
2016
00:07:32
Ruby Fort
2016
00:07:39
Isobel Beechey
2016
00:07:59
Tamzin Osborne
2016
00:08:35
Lottie Hesketh
2016
00:09:13
Eleanor Rosthorn
2016
August 2014
31
ROAD RACE
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
ROAD RACE
30
FELL RACE
27
BISPHAM GREEN
FELL RACE
26
FELL RACE
26
KILNSEY
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
25
REETH
FELL RACE
24
ROAD RACE
23
BURNSALL
FELL RACE
23
PENDLETON
FELL RACE
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
OLDHAM
ROAD RACE
16
GARGRAVE
FELL RACE
13
HASLINGDEN
FELL RACE
10
ROAD RACE
10
ROAD RACE
10
TRAWDEN
FELL RACE
10
SWITZERLAND
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
06
WATERFOOT
FELL RACE
06
TRAIL RACE
03
LANCASTER
ROAD RACE
03
WORSTHORNE
TRAIL RACE
02
ROSTHWAITE
FELL RACE
01
MULTI-TERRAIN