Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Blackpool Air Show 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 10 AUGUST 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:03  •  WINNER (F) 00:39:13  •  233 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(6 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
42nd
Adam Howard
00:40:35
+00:07:32
18.0%
65th
Jason Cole
00:42:16
+00:09:13
27.9%
89th
Ashley Eastwood
00:45:20
+00:12:17
38.2%
98th
David Howard
00:46:03
+00:13:00
42.1%
132nd (22nd)
Jean Baistow
00:49:16
+00:16:13
56.7%
220th
Brian Baistow
01:03:50
+00:30:47
94.4%
FASTEST 10 TAC MEN
00:38:52
Adam Howard
2017
00:40:38
Michael Wrigley
2017
00:41:42
David Howard
2017
00:42:16
Jason Cole
2014
00:45:20
Ashley Eastwood
2014
00:46:24
Simon Woods
2015
00:49:13
David Pickles
2017
00:51:09
Joe Edmundson
2015
01:03:50
Brian Baistow
2014
01:05:02
Lawrence Taylor
2017
FASTEST 10 TAC LADIES
00:44:11
Kelly Lovick
2017
00:49:16
Jean Baistow
2014
00:56:49
Verity Brown
2017
00:56:55
Linda Tattersall
2017
00:57:47
Suzanne Davies
2015
August 2014
31
ROAD RACE
31
MULTI-TERRAIN
31
MULTI-TERRAIN
30
ROAD RACE
30
FELL RACE
27
BISPHAM GREEN
FELL RACE
26
FELL RACE
26
KILNSEY
FELL RACE
26
FELL RACE
26
FELL RACE
25
REETH
FELL RACE
24
ROAD RACE
23
BURNSALL
FELL RACE
23
PENDLETON
FELL RACE
23
ULTRA
21
MULTI-TERRAIN
20
LOVECLOUGH
FELL RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
WARRINGTON
ROAD RACE
17
OLDHAM
ROAD RACE
16
GARGRAVE
FELL RACE
13
HASLINGDEN
FELL RACE
10
ROAD RACE
10
ROAD RACE
10
TRAWDEN
FELL RACE
10
SWITZERLAND
TRAIL RACE
07
TRAIL RACE
07
TODMORDEN
TRAIL RACE
06
TRAIL RACE
06
WATERFOOT
FELL RACE
06
TRAIL RACE
03
LANCASTER
ROAD RACE
03
WORSTHORNE
TRAIL RACE
02
ROSTHWAITE
FELL RACE
01
MULTI-TERRAIN