Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Leverhulme (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 22 NOVEMBER 2014 AT 1.35 PM
RACE STATS
WINNER 00:21:09  •  WINNER (F) 00:21:09  •  137 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(7 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
2nd (2nd)
Christina Singleton
00:21:36
+00:00:27
1.5%
11th (11th)
Autumn Pearson
00:23:20
+00:02:11
8.0%
30th (30th)
Michelle Brooks
00:24:59
+00:03:50
21.9%
69th (69th)
Nicola Regan
00:27:52
+00:06:43
50.4%
83rd (83rd)
Deborah Stevenson
00:29:11
+00:08:02
60.6%
105th (105th)
Fiona Pudge
00:31:24
+00:10:15
76.6%
125th (125th)
Anne Smith
00:34:47
+00:13:38
91.2%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:21:36
Christina Singleton
2014
00:23:20
Autumn Pearson
2014
00:24:17
Molly Ralphson
2013
00:24:59
Michelle Brooks
2014
00:26:05
Fiona Hall
2013
00:26:15
Fionnuala Swann
2013
00:27:13
Jenny McAndrew
2015
00:27:23
Helen Buchan
2013
00:27:52
Nicola Regan
2014
00:27:57
Clare Powell
2015
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE