Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Mid Lancs XC League - Hyndburn (Ladies)

X COUNTRY ON SATURDAY 25 OCTOBER 2014 AT 2.00 PM
DISTANCE
6 KM
RACE STATS
WINNER 00:22:15  •  WINNER (F) 00:22:15  •  166 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
10th (10th)
Christina Singleton
00:25:23
+00:03:08
6.0%
20th (20th)
Autumn Pearson
00:26:23
+00:04:08
12.0%
37th (37th)
Michelle Brooks
00:28:12
+00:05:57
22.3%
85th (85th)
Nicola Regan
00:30:49
+00:08:34
51.2%
113th (113th)
Deborah Stevenson
00:32:55
+00:10:40
68.1%
131st (131st)
Fiona Pudge
00:35:51
+00:13:36
78.9%
144th (144th)
Anne Smith
00:38:34
+00:16:19
86.7%
156th (156th)
Aleshea McIntosh
00:41:19
+00:19:04
94.0%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:25:23
Christina Singleton
2014
00:26:23
Autumn Pearson
2014
00:28:12
Michelle Brooks
2014
00:30:49
Nicola Regan
2014
00:32:48
Susie Pedder
2016
00:32:53
Jenny McAndrew
2016
00:32:55
Deborah Stevenson
2014
00:35:51
Fiona Pudge
2014
00:37:39
Deborah Armstrong
2013
00:38:34
Anne Smith
2014
October 2014
26
WYCOLLER
FELL
26
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
26
ACCRINGTON
ROAD
26
RIVINGTON
TRAIL
25
X COUNTRY
25
TRAIL
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
KETTLEWELL
FELL
25
TRAIL
19
ROAD
19
ROAD
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
19
ROAD
19
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
COLNE
ROAD
18
ROTHERHAM
ULTRA
18
PILLING
ROAD
12
HAWORTH
FELL
12
BLACKPOOL
ROAD
12
ROAD
11
AMBLESIDE
FELL
11
SALWICK
ROAD
05
ROAD
05
ROAD
05
MULTI-TERRAIN
05
RELAY
05
ROAD
05
BOURNEMOUTH
ROAD
04
TRAIL
04
CAPEL CURIG
TRIATHLON