Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Tour of Pendle
FELL RACE ON SATURDAY 15 NOVEMBER 2014 AT 10.30 AM
DISTANCE
16.9 MILES
ASCENT
4830 FEET
RACE STATS
WINNER 02:21:31  •  WINNER (F) 02:49:47  •  372 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010  •  2009  •  2008  •  2007  •  2006  •  2003
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(21 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
44th
Steven Gregory
02:53:09
+00:31:38
11.8%
57th
Nicholas Cook
02:56:07
+00:34:36
15.3%
109th (6th)
Molly Ralphson
03:08:00
+00:46:29
29.3%
128th
Calum Grant
03:12:48
+00:51:17
34.4%
136th
Frazer Durris
03:14:39
+00:53:08
36.6%
200th
Adam Wallwork
03:29:06
+01:07:35
53.8%
206th (19th)
Fiona Hall
03:30:03
+01:08:32
55.4%
222nd
James Williamson
03:34:16
+01:12:45
59.7%
228th
Lee Booth
03:36:51
+01:15:20
61.3%
237th (26th)
Nicola Nuttall
03:37:48
+01:16:17
63.7%
242nd
Chris Crabtree
03:38:20
+01:16:49
65.1%
255th
John McDonald
03:41:18
+01:19:47
68.5%
261st (32nd)
Kerrie-Anne Bretherton
03:42:23
+01:20:52
70.2%
282nd
Dale Grimshaw
03:47:39
+01:26:08
75.8%
283rd (36th)
Michelle Brooks
03:47:47
+01:26:16
76.1%
311th (47th)
Nicola Regan
03:58:56
+01:37:25
83.6%
333rd
Andrew Graham
04:02:43
+01:41:12
89.5%
337th (52nd)
Jenny Garside
04:03:43
+01:42:12
90.6%
354th
Anthony Macro
04:17:09
+01:55:38
95.2%
361st
Wayne McIntosh
04:25:02
+02:03:31
97.0%
DNF
Dean Ralphson
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
02:50:44
Steve Turland
2012
02:53:05
Steven Gregory
2012
02:53:44
Peter Stobbs
2013
02:54:29
John Whiteside
2016
02:56:07
Nicholas Cook
2014
03:01:48
James Williamson
2016
03:01:53
Jim Garside
2011
03:07:33
Paul Brown
2012
03:08:39
Dave Potter
2012
03:09:39
Dean Ralphson
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
02:52:43
Debbie Earnshaw
2013
03:08:00
Molly Ralphson
2014
03:30:03
Fiona Hall
2014
03:36:51
Kerrie-Anne Bretherton
2013
03:37:48
Nicola Nuttall
2014
03:47:47
Michelle Brooks
2014
03:49:48
Fionnuala Swann
2012
03:55:01
Susie Pedder
2016
03:57:24
Jenny Garside
2016
03:58:56
Nicola Regan
2014
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE