Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Langdale Horseshoe

FELL RACE ON SATURDAY 11 OCTOBER 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
ASCENT
4750 FEET
RACE STATS
WINNER 02:16:00  •  WINNER (F) 02:44:16  •  357 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
122nd
David McCabe
02:59:48
+00:43:48
34.2%
191st
Peter Stobbs
03:15:56
+00:59:56
53.5%
326th
James Williamson
03:59:45
+01:43:45
91.3%
334th (42nd)
Kerrie-Anne Bretherton
04:02:36
+01:46:36
93.6%
335th
Andrew Graham
04:02:37
+01:46:37
93.8%
FASTEST 10 TAC MEN
02:44:51
James Williamson
2016
02:56:19
Jim Garside
2015
02:59:48
David McCabe
2014
03:10:59
Andrew Braithwaite
2015
03:15:56
Peter Stobbs
2014
03:53:07
Andrew Graham
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
03:25:03
Fiona Hall
2016
04:01:44
Jenny Garside
2016
04:02:36
Kerrie-Anne Bretherton
2014
October 2014
26
WYCOLLER
FELL RACE
26
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD RACE
26
ACCRINGTON
ROAD RACE
26
RIVINGTON
TRAIL RACE
25
X COUNTRY
25
TRAIL RACE
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
KETTLEWELL
FELL RACE
25
TRAIL RACE
19
ROAD RACE
19
ROAD RACE
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL RACE
19
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
19
ROAD RACE
19
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
COLNE
ROAD RACE
18
ROTHERHAM
ULTRA
18
PILLING
ROAD RACE
12
HAWORTH
FELL RACE
12
BLACKPOOL
ROAD RACE
12
FELL RACE
12
FELL RACE
12
ROAD RACE
12
ROAD RACE
11
AMBLESIDE
FELL RACE
11
SALWICK
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
ROAD RACE
05
MULTI-TERRAIN
05
RELAY
05
ROAD RACE
05
BOURNEMOUTH
ROAD RACE
04
TRAIL RACE
04
CAPEL CURIG
TRIATHLON