Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Lea Town 10K
ROAD ON SATURDAY 11 OCTOBER 2014 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:03  •  WINNER (F) 00:39:41  •  89 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
30th
Adam Howard
00:43:10
+00:10:07
33.7%
31st
John McDonald
00:43:24
+00:10:21
34.8%
32nd
Michael Wrigley
00:44:05
+00:11:02
36.0%
38th
Ashley Eastwood
00:45:12
+00:12:09
42.7%
41st
David Howard
00:45:24
+00:12:21
46.1%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:10
Adam Howard
2014
00:43:24
John McDonald
2014
00:44:05
Michael Wrigley
2014
00:45:12
Ashley Eastwood
2014
00:45:24
David Howard
2014
October 2014
26
WYCOLLER
FELL
26
THORNTON-CLEVELEYS
ROAD
26
ACCRINGTON
ROAD
26
RIVINGTON
TRAIL
25
X COUNTRY
25
TRAIL
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
X COUNTRY
25
KETTLEWELL
FELL
25
TRAIL
19
ROAD
19
ROAD
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
TRAIL
19
ENNERDALE BRIDGE
ULTRA
19
ROAD
19
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
COLNE
ROAD
18
ROTHERHAM
ULTRA
18
PILLING
ROAD
12
HAWORTH
FELL
12
BLACKPOOL
ROAD
12
ROAD
11
AMBLESIDE
FELL
11
SALWICK
ROAD
05
ROAD
05
ROAD
05
MULTI-TERRAIN
05
RELAY
05
ROAD
05
BOURNEMOUTH
ROAD
04
TRAIL
04
CAPEL CURIG
TRIATHLON