Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Preston 10
ROAD RACE ON SUNDAY 16 NOVEMBER 2014 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 MILES
RACE STATS
WINNER 00:52:14  •  WINNER (F) 01:02:28  •  431 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
53rd
Chris Quigley
01:03:55
+00:11:41
12.3%
121st
Adam Howard
01:09:56
+00:17:42
28.1%
122nd
Mark Fawcett
01:09:58
+00:17:44
28.3%
129th
Pete Baistow
01:10:19
+00:18:05
29.9%
179th
John McDonald
01:14:28
+00:22:14
41.5%
218th
David Howard
01:17:57
+00:25:43
50.6%
312th (55th)
Jill Maxfield
01:25:55
+00:33:41
72.4%
365th (83rd)
Elizabeth Allison
01:32:30
+00:40:16
84.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:56:44
Nick Gaskell
2016
01:00:19
Stephen Hall
2016
01:02:29
Chris Quigley
2013
01:02:39
Kevin Salter
2016
01:03:17
Darren Horner
2011
01:03:48
Frazer Durris
2016
01:04:47
Dave Lord
2016
01:04:49
Simon Kelly
2011
01:05:50
Pete Baistow
2010
01:06:29
Adam Howard
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:15:40
Tanya Bunkham
2016
01:24:12
Fiona Pudge
2016
01:25:55
Jill Maxfield
2014
01:27:46
Elouise Sylkie Pemberton
2016
01:29:23
Elizabeth Allison
2016
01:32:18
Gillian Greenwood
2016
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE