Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Littleborough 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 28 SEPTEMBER 2014 AT 10.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:58  •  WINNER (F) 00:37:26  •  113 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(8 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
19th
Adam Howard
00:41:07
+00:07:09
16.8%
24th
Dale Grimshaw
00:42:13
+00:08:15
21.2%
28th
Mark Fawcett
00:43:04
+00:09:06
24.8%
32nd
John McDonald
00:43:35
+00:09:37
28.3%
36th
James Williamson
00:44:30
+00:10:32
31.9%
37th (4th)
Michelle Brooks
00:44:46
+00:10:48
32.7%
41st
David Howard
00:45:19
+00:11:21
36.3%
44th
Colin Smith
00:45:53
+00:11:55
38.9%
FASTEST 10 TAC MEN
00:41:07
Adam Howard
2014
00:41:33
Pete Baistow
2013
00:42:13
Dale Grimshaw
2014
00:42:57
Mark Fawcett
2015
00:43:11
David Howard
2015
00:43:35
John McDonald
2014
00:44:19
Colin Smith
2013
00:44:30
James Williamson
2014
00:46:32
Ashley Eastwood
2013
00:48:42
Robert Smith
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:42:37
Christina Singleton
2013
00:44:46
Michelle Brooks
2014
00:48:27
Fran Pearson
2016
00:52:55
Jean Baistow
2013
00:54:26
Elouise Sylkie Pemberton
2016
September 2014
28
LITTLEBOROUGH
ROAD RACE
28
PRESTON
ROAD RACE
28
ROAD RACE
28
PRESTON
ROAD RACE
28
INVERNESS
ROAD RACE
27
CLIVIGER
FELL RACE
27
FELL RACE
25
MULTI-TERRAIN
22
NEWBOROUGH
TRIATHLON
21
FELL RACE
21
PENDLETON
FELL RACE
21
ROAD RACE
21
ROAD RACE
21
BAMFORD
ULTRA
20
WASDALE HEAD
FELL RACE
20
ROAD RACE
20
ROAD RACE
17
TRAIL RACE
14
BURNSALL
FELL RACE
14
FELL RACE
14
ROAD RACE
14
FELL RACE
14
FELL RACE
14
FELL RACE
10
TRAIL RACE
09
ACCRINGTON
TRAIL RACE
07
FELL RACE
07
BRADLEY
FELL RACE
07
BLACKO
FELL RACE
07
FELL RACE
07
MORECAMBE
ROAD RACE
07
ROAD RACE
07
WIGAN
ROAD RACE
07
NEWCASTLE
ROAD RACE
06
TRAIL RACE
06
FORT WILLIAM
FELL RACE
06
TRAIL RACE
04
WHITWORTH
FELL RACE
03
FELL RACE