Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Really Wild Boar
FELL RACE ON SATURDAY 1 NOVEMBER 2014 AT 12.00 PM
DISTANCE
5 MILES
ASCENT
1400 FEET
RACE STATS
WINNER 00:40:14  •  WINNER (F) 00:50:07  •  85 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
49th
Adam Wallwork
00:52:48
+00:12:34
57.6%
53rd
James Williamson
00:54:55
+00:14:41
62.4%
68th
Andrew Graham
01:00:59
+00:20:45
80.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:52:48
Adam Wallwork
2014
00:53:48
James Williamson
2015
01:00:59
Andrew Graham
2014
November 2014
30
FELL RACE
29
X COUNTRY
29
SALWICK
ROAD RACE
27
MULTI-TERRAIN
23
ROAD RACE
23
FELL RACE
23
ROAD RACE
20
MULTI-TERRAIN
16
ROAD RACE
16
PRESTON
ROAD RACE
16
ISTANBUL
ROAD RACE
16
ROAD RACE
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
X COUNTRY
15
FELL RACE
09
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
09
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
08
BARROWFORD
ROAD RACE
08
X COUNTRY
02
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
WARRINGTON
ROAD RACE
02
ULTRA
01
TODMORDEN
FELL RACE
01
KIRKBY STEPHEN
FELL RACE
01
GLENRIDDING
TRAIL RACE