Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Running Festival Half Marathon
ROAD RACE ON SATURDAY 18 JULY 2015 AT 9.30 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:32:48  •  WINNER (F) 01:38:29  •  64 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
 •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(20 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
Paul Brown
01:32:48
+00:00:00
1.6%
4th
Frazer Durris
01:37:40
+00:04:52
6.3%
5th (1st)
Christina Singleton
01:38:29
+00:05:41
7.8%
7th
Dave Potter
01:38:29
+00:05:41
10.9%
9th
Adam Howard
01:43:31
+00:10:43
14.1%
10th
John McDonald
01:44:05
+00:11:17
15.6%
12th
Andrew Braithwaite
01:45:35
+00:12:47
18.8%
18th
Adrian Blackledge
01:49:05
+00:16:17
28.1%
19th (2nd)
Nicola Nuttall
01:49:23
+00:16:35
29.7%
21st
Neil Alderman
01:49:50
+00:17:02
32.8%
25th
Mark McConville
01:52:26
+00:19:38
39.1%
26th (4th)
Tanya Bunkham
01:52:52
+00:20:04
40.6%
32nd (7th)
Beverley Thompson
01:54:55
+00:22:07
50.0%
41st (9th)
Nicola Regan
02:02:05
+00:29:17
64.1%
45th (11th)
Lucy Alderman
02:07:04
+00:34:16
70.3%
49th
Paul Catlow
02:08:41
+00:35:53
76.6%
53rd (13th)
Karen Wood
02:12:11
+00:39:23
82.8%
54th (14th)
Steph Taylor-Bolshaw
02:12:11
+00:39:23
84.4%
55th (15th)
Fiona Pudge
02:13:37
+00:40:49
85.9%
57th (17th)
Jill Maxfield
02:21:02
+00:48:14
89.1%
FASTEST 10 TAC MEN
01:32:48
Paul Brown
2015
01:37:40
Frazer Durris
2015
01:38:21
Adam Howard
2016
01:38:29
Dave Potter
2015
01:42:44
Michael Wrigley
2016
01:44:05
John McDonald
2015
01:45:35
Andrew Braithwaite
2015
01:49:05
Adrian Blackledge
2015
01:49:50
Neil Alderman
2015
01:52:26
Mark McConville
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:38:29
Christina Singleton
2015
01:49:23
Nicola Nuttall
2015
01:52:52
Tanya Bunkham
2015
01:54:55
Beverley Thompson
2015
01:56:11
Lucy Brown
2016
02:02:05
Nicola Regan
2015
02:07:04
Lucy Alderman
2015
02:12:11
Karen Wood
2015
02:12:11
Steph Taylor-Bolshaw
2015
02:13:37
Fiona Pudge
2015
July 2015
30
BACUP
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
26
NELSON
ROAD RACE
26
TENBY
ROAD RACE
26
SALTAIRE
TRAIL RACE
25
FELL RACE
25
SUMMIT
FELL RACE
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL RACE
23
TODMORDEN
TRAIL RACE
22
BISPHAM GREEN
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
FELL RACE
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
INGLETON
FELL RACE
18
ROAD RACE
15
WIDDOP
FELL RACE
15
TRAIL RACE
12
ST BEES
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
LEEDS
ROAD RACE
11
ADDINGHAM
FELL RACE
11
WASDALE HEAD
FELL RACE
11
TRAIL RACE
09
TODMORDEN
TRAIL RACE
08
STIRTON
FELL RACE
07
CARNFORTH
FELL RACE
05
ROAD RACE
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL RACE
04
HEPTONSTALL
FELL RACE
04
ROAD RACE
02
TRAIL RACE