Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Podium 10K (B)
ROAD ON SATURDAY 18 JULY 2015 AT 6.00 PM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:33:28  •  WINNER (F) 00:35:49  •  25 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Jamie McIlvenny
00:39:07
+00:05:39
72.0%
19th (3rd)
Autumn Pearson
00:39:07
+00:05:39
76.0%
20th
Fraser Snape
00:39:16
+00:05:48
80.0%
21st
Mark Fawcett
00:40:11
+00:06:43
84.0%
22nd
Adam Howard
00:42:06
+00:08:38
88.0%
23rd
John McDonald
00:42:52
+00:09:24
92.0%
25th
Andrew Mullen
00:43:59
+00:10:31
100.0%
DNF
Dave Lord
00:00:00
 
 
DNF
Chris Stanley
00:00:00
 
 
FASTEST 10 TAC MEN
00:39:07
Jamie McIlvenny
2015
00:39:16
Fraser Snape
2015
00:40:11
Mark Fawcett
2015
00:42:06
Adam Howard
2015
00:42:52
John McDonald
2015
00:43:59
Andrew Mullen
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:07
Autumn Pearson
2015
July 2015
30
BACUP
FELL
30
AMBLESIDE
FELL
30
AMBLESIDE
FELL
26
TENBY
ROAD
26
SALTAIRE
TRAIL
25
FELL
25
SUMMIT
FELL
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL
23
TODMORDEN
TRAIL
22
BISPHAM GREEN
FELL
19
WARTON
FELL
19
FELL
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD
18
BARROWFORD
ROAD
18
INGLETON
FELL
15
WIDDOP
FELL
15
TRAIL
12
ST BEES
ROAD
12
ROAD
12
LEEDS
ROAD
11
ADDINGHAM
FELL
11
WASDALE HEAD
FELL
11
TRAIL
09
TODMORDEN
TRAIL
08
STIRTON
FELL
07
CARNFORTH
FELL
05
ROAD
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL
04
HEPTONSTALL
FELL
04
ROAD
02
TRAIL