Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Worsthorne Moor
TRAIL RACE ON SUNDAY 2 AUGUST 2015 AT 11.00 AM
DISTANCE
6.7 MILES
RACE STATS
WINNER 00:41:03  •  WINNER (F) 00:49:19  •  148 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2012  •  2011  •  2010
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(20 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
5th
John Whiteside
00:43:14
+00:02:11
3.4%
30th
Paul Brown
00:49:25
+00:08:22
20.3%
39th
Daniel Bolton
00:50:52
+00:09:49
26.4%
48th (4th)
Kelly Whiteside
00:51:48
+00:10:45
32.4%
49th
Dave Lord
00:51:49
+00:10:46
33.1%
62nd
John McDonald
00:54:07
+00:13:04
41.9%
66th
Anthony Brown
00:54:53
+00:13:50
44.6%
84th
David Howard
00:57:45
+00:16:42
56.8%
86th
Scott McKenzie
00:58:27
+00:17:24
58.1%
95th (14th)
Tanya Bunkham
01:00:19
+00:19:16
64.2%
99th
Colin Smith
01:01:49
+00:20:46
66.9%
101st (18th)
Nicola Regan
01:02:06
+00:21:03
68.2%
106th
Robert Smith
01:02:43
+00:21:40
71.6%
108th
David Cummings
01:03:01
+00:21:58
73.0%
111th
Ken Livesey
01:04:06
+00:23:03
75.0%
124th (26th)
Charis Rowlands
01:06:13
+00:25:10
83.8%
129th (28th)
Deborah Stevenson
01:07:42
+00:26:39
87.2%
140th (34th)
Elizabeth Allison
01:12:16
+00:31:13
94.6%
141st (35th)
Jill Maxfield
01:12:54
+00:31:51
95.3%
143rd (37th)
Jean Baistow
01:14:05
+00:33:02
96.6%
FASTEST 10 TAC MEN
00:43:14
John Whiteside
2015
00:44:03
Heath McDonald-Noble
2012
00:45:09
Dave Potter
2013
00:45:34
Darren Holland
2013
00:45:39
Chris Quigley
2014
00:46:03
Luke Turner
2016
00:46:27
Dave Croll
2013
00:46:41
Paul Brown
2010
00:46:58
Simon Kelly
2011
00:47:22
Ryan Belshaw
2013
FASTEST 10 TAC LADIES
00:50:02
Christina Singleton
2013
00:50:13
Molly Ralphson
2010
00:51:26
Fiona Hall
2013
00:51:48
Kelly Whiteside
2015
00:53:28
Autumn Pearson
2014
00:54:18
Fionnuala Swann
2011
00:55:08
Nicola Nuttall
2016
00:55:51
Dawn Tibbs
2017
00:56:09
Michelle Brooks
2014
00:59:55
Karen Wood
2012
August 2015
31
KESWICK
FELL RACE
30
GRASMERE
FELL RACE
30
GREENWICH
ROAD RACE
30
MULTI-TERRAIN
30
MULTI-TERRAIN
29
LANCASTER
ROAD RACE
29
MALHAM
FELL RACE
29
FELL RACE
29
FELL RACE
29
PENDLETON
FELL RACE
29
ROAD RACE
23
WARRINGTON
ROAD RACE
23
ROAD RACE
23
ROAD RACE
23
ROCHDALE
ROAD RACE
23
ROAD RACE
22
BURNSALL
FELL RACE
22
FELL RACE
22
PILLING
ROAD RACE
22
FELL RACE
20
MULTI-TERRAIN
19
LOVECLOUGH
FELL RACE
16
FELL RACE
16
MULTI-TERRAIN
16
SEDBERGH
FELL RACE
15
ROAD RACE
15
BARROWFORD
ROAD RACE
15
BARROWFORD
ROAD RACE
15
BARROWFORD
ROAD RACE
15
BARROWFORD
ROAD RACE
15
MULTI-TERRAIN
15
ULTRA
12
HASLINGDEN
FELL RACE
09
ROAD RACE
09
TRAWDEN
FELL RACE
09
MULTI-TERRAIN
09
ULVERSTON
MULTI-TERRAIN
08
DUDDON VALLEY
FELL RACE
08
ULTRA
06
TRAIL RACE
06
TODMORDEN
TRAIL RACE
05
WATERFOOT
FELL RACE
02
WORSTHORNE
TRAIL RACE
02
ROAD RACE
02
FARLETON
FELL RACE
01
ROSTHWAITE
FELL RACE