Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Pendle Running Festival Trail Race
TRAIL ON SUNDAY 19 JULY 2015 AT 9.30 AM
RACE STATS
WINNER 00:37:37  •  WINNER (F) 00:39:44  •  31 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
1st
Nick Gaskell
00:37:37
+00:00:00
3.2%
2nd
Darren Holland
00:38:04
+00:00:27
6.5%
12th (3rd)
Jenny Garside
00:46:30
+00:08:53
38.7%
21st (5th)
Karen Holland
00:55:15
+00:17:38
67.7%
28th (11th)
Verity Brown
01:01:33
+00:23:56
90.3%
FASTEST 10 TAC MEN
00:37:37
Nick Gaskell
2015
00:37:53
Neil Smith
2017
00:37:54
Frazer Durris
2016
00:38:04
Darren Holland
2015
00:38:18
Adrian Blackledge
2016
00:39:14
Tom Cosway
2016
00:39:44
Jamie McIlvenny
2016
00:42:15
John McDonald
2017
00:43:04
Mark Hawthornthwaite
2016
00:43:24
Ryan Marsden
2016
FASTEST 10 TAC LADIES
00:42:11
Fionnuala Swann
2017
00:43:51
Nicola Nuttall
2016
00:46:30
Jenny Garside
2015
00:49:39
Roxanne McIlvenny
2016
00:50:08
Emily O'Connor
2017
00:50:22
Tanya Bunkham
2017
00:52:55
Joanne Brown
2016
00:53:14
Diane Orrell
2016
00:54:06
Verity Brown
2016
00:55:15
Karen Holland
2015
July 2015
30
BACUP
FELL
30
AMBLESIDE
FELL
30
AMBLESIDE
FELL
26
TENBY
ROAD
26
SALTAIRE
TRAIL
25
FELL
25
SUMMIT
FELL
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL
23
TODMORDEN
TRAIL
22
BISPHAM GREEN
FELL
19
WARTON
FELL
19
FELL
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD
18
BARROWFORD
ROAD
18
INGLETON
FELL
15
WIDDOP
FELL
15
TRAIL
12
ST BEES
ROAD
12
ROAD
12
LEEDS
ROAD
11
ADDINGHAM
FELL
11
WASDALE HEAD
FELL
11
TRAIL
09
TODMORDEN
TRAIL
08
STIRTON
FELL
07
CARNFORTH
FELL
05
ROAD
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL
04
HEPTONSTALL
FELL
04
ROAD
02
TRAIL