Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Windmill Half Marathon
ROAD RACE ON SUNDAY 19 JULY 2015 AT 10.00 AM
DISTANCE
13.1 MILES
RACE STATS
WINNER 01:18:21  •  WINNER (F) 01:24:02  •  579 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Chris Quigley
01:26:04
+00:07:43
3.1%
62nd
Adam Howard
01:34:40
+00:16:19
10.7%
81st
Mark Fawcett
01:36:47
+00:18:26
14.0%
87th
Michael Wrigley
01:37:22
+00:19:01
15.0%
173rd
John McDonald
01:45:39
+00:27:18
29.9%
224th
Mark Duerden
01:50:24
+00:32:03
38.7%
281st
Lucy Alderman
01:55:10
+00:36:49
48.5%
357th (93rd)
Elizabeth Allison
02:01:11
+00:42:50
61.7%
429th (141st)
Suzanne Davies
02:09:14
+00:50:53
74.1%
FASTEST 10 TAC MEN
01:24:21
Chris Singleton
2013
01:26:04
Chris Quigley
2015
01:28:04
Dave Lord
2013
01:32:45
David Howard
2017
01:34:40
Adam Howard
2015
01:35:16
John McDonald
2013
01:36:42
Mark Fawcett
2016
01:37:22
Michael Wrigley
2015
01:42:53
Derrick Marsh
2013
01:50:24
Mark Duerden
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
01:33:33
Christina Singleton
2013
01:42:15
Dawn Tibbs
2017
01:45:09
Debbie Earnshaw
2017
01:55:10
Lucy Alderman
2015
02:01:11
Elizabeth Allison
2015
02:09:14
Suzanne Davies
2015
July 2015
30
BACUP
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
30
AMBLESIDE
FELL RACE
26
NELSON
ROAD RACE
26
TENBY
ROAD RACE
26
SALTAIRE
TRAIL RACE
25
FELL RACE
25
SUMMIT
FELL RACE
25
CONISTON
ULTRA
24
CONISTON
TRAIL RACE
23
TODMORDEN
TRAIL RACE
22
BISPHAM GREEN
FELL RACE
19
WARTON
FELL RACE
19
FELL RACE
19
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
19
TRAIL RACE
19
BOLTON
TRIATHLON
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
BARROWFORD
ROAD RACE
18
INGLETON
FELL RACE
18
ROAD RACE
15
WIDDOP
FELL RACE
15
TRAIL RACE
12
ST BEES
ROAD RACE
12
ROAD RACE
12
LEEDS
ROAD RACE
11
ADDINGHAM
FELL RACE
11
WASDALE HEAD
FELL RACE
11
TRAIL RACE
09
TODMORDEN
TRAIL RACE
08
STIRTON
FELL RACE
07
CARNFORTH
FELL RACE
05
ROAD RACE
05
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
05
MULTI-TERRAIN
04
KIRKBY-IN-FURNESS
FELL RACE
04
HEPTONSTALL
FELL RACE
04
ROAD RACE
02
TRAIL RACE