Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE

Weets

FELL RACE ON SATURDAY 11 JUNE 2011 AT 2.00 PM
DISTANCE
5.4 MILES
ASCENT
1800 FEET
RACE STATS
WINNER 00:40:05  •  WINNER (F) 00:51:07  •  57 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013  •  2011  •  2009
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(5 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
18th
Paul Brown
00:48:22
+00:08:17
31.6%
19th
Matthew Haworth
00:48:26
+00:08:21
33.3%
30th
Andrew Haworth
00:52:12
+00:12:07
52.6%
39th
John McDonald
00:54:13
+00:14:08
68.4%
56th
Lee Booth
01:14:43
+00:34:38
98.2%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:45
John Whiteside
2016
00:43:33
Nick Gaskell
2014
00:46:23
Ryan Belshaw
2013
00:46:31
Kevin Salter
2017
00:47:00
Peter Stobbs
2009
00:47:28
Andrew Braithwaite
2016
00:47:28
Paul Brown
2016
00:47:30
Tom Cosway
2015
00:47:47
Chris Campbell
2013
00:48:01
Frazer Durris
2015
FASTEST 10 TAC LADIES
00:48:56
Kelly Whiteside
2015
00:52:41
Molly Ralphson
2016
00:53:12
Fiona Hall
2013
00:53:21
Autumn Pearson
2014
00:53:25
Nicola Nuttall
2016
00:55:07
Susie Pedder
2016
00:57:02
Kerrie-Anne Bretherton
2014
01:00:21
Ruth Joyce
2016
01:00:31
Nicola Regan
2015
01:01:21
Dawn Tibbs
2017
June 2011
26
TRAWDEN
MULTI-TERRAIN
19
NELSON
ROAD RACE
12
ROAD RACE
11
BARNOLDSWICK
FELL RACE
10
BARLEY
FELL RACE
09
KETTLEWELL
FELL RACE
05
LONGRIDGE
ROAD RACE
05
RAWTENSTALL
TRIATHLON
04
KELBROOK
FELL RACE
04
TRAIL RACE
04
TRAIL RACE