Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Halifax Marathon
MULTI-TERRAIN ON SUNDAY 30 AUGUST 2015 AT 10.00 AM
DISTANCE
26.2 MILES
ASCENT
2970 FEET
RACE STATS
WINNER 02:47:20  •  WINNER (F) 03:30:45  •  82 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2015  •  2014
FOOTNOTE †
2015 - Completely different route for 2015
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(4 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th
Paul Brown
03:30:17
+00:42:57
9.8%
22nd
Michael Wrigley
03:47:14
+00:59:54
26.8%
41st (11th)
Michelle Brooks
04:13:49
+01:26:29
50.0%
58th
Paul Catlow
04:50:32
+02:03:12
70.7%
FASTEST 10 TAC MEN
03:28:00
Paul Redman
2014
03:30:17
Paul Brown
2015†
03:47:14
Michael Wrigley
2015†
04:50:32
Paul Catlow
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
04:13:49
Michelle Brooks
2015†
04:29:02
Deborah Stevenson
2014
August 2015
31
KESWICK
FELL
30
GRASMERE
FELL
30
GREENWICH
ROAD
30
MULTI-TERRAIN
30
MULTI-TERRAIN
29
LANCASTER
ROAD
29
MALHAM
FELL
29
FELL
29
FELL
29
PENDLETON
FELL
23
WARRINGTON
ROAD
23
ROAD
23
ROAD
23
ROCHDALE
ROAD
23
ROAD
22
BURNSALL
FELL
22
FELL
22
PILLING
ROAD
22
FELL
20
MULTI-TERRAIN
19
LOVECLOUGH
FELL
16
FELL
16
MULTI-TERRAIN
16
SEDBERGH
FELL
15
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
BARROWFORD
ROAD
15
MULTI-TERRAIN
15
ULTRA
12
HASLINGDEN
FELL
09
ROAD
09
TRAWDEN
FELL
09
MULTI-TERRAIN
09
ULVERSTON
MULTI-TERRAIN
08
DUDDON VALLEY
FELL
08
ULTRA
06
TRAIL
06
TODMORDEN
TRAIL
05
WATERFOOT
FELL
02
WORSTHORNE
TRAIL
02
ROAD
02
FARLETON
FELL
01
ROSTHWAITE
FELL