Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Tour of Pendle (Shortened)
FELL RACE ON SATURDAY 14 NOVEMBER 2015 AT 10.30 AM
DISTANCE
14 MILES
ASCENT
4830 FEET
RACE STATS
WINNER 01:46:30  •  WINNER (F) 02:14:14  •  422 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2015
FOOTNOTE †
2015 - Shortened and last two climbs omitted due to bad weather forecast
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(15 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
17th
John Whiteside
01:59:15
+00:12:45
4.0%
56th
Mick Dobson
02:11:24
+00:24:54
13.3%
70th
Frazer Durris
02:14:10
+00:27:40
16.6%
126th
James Williamson
02:21:56
+00:35:26
29.9%
148th
Ian Robinson
02:25:40
+00:39:10
35.1%
232nd
Andrew Braithwaite
02:32:21
+00:45:51
55.0%
244th
Anthony Brown
02:40:00
+00:53:30
57.8%
301st
John McDonald
02:48:29
+01:01:59
71.3%
316th
Jamie McIlvenny
02:50:59
+01:04:29
74.9%
319th
Andrew Graham
02:51:21
+01:04:51
75.6%
336th
Ian Winstanley
02:54:05
+01:07:35
79.6%
352nd
David Harries
02:58:35
+01:12:05
83.4%
362nd (63rd)
Jenny Garside
02:59:37
+01:13:07
85.8%
376th
Anthony Macro
03:02:51
+01:16:21
89.1%
404th
David Cummings
03:28:36
+01:42:06
95.7%
FASTEST 10 TAC MEN
01:59:15
John Whiteside
2015†
02:11:24
Mick Dobson
2015†
02:14:10
Frazer Durris
2015†
02:21:56
James Williamson
2015†
02:25:40
Ian Robinson
2015†
02:32:21
Andrew Braithwaite
2015†
02:40:00
Anthony Brown
2015†
02:48:29
John McDonald
2015†
02:50:59
Jamie McIlvenny
2015†
02:51:21
Andrew Graham
2015†
FASTEST 10 TAC LADIES
02:59:37
Jenny Garside
2015†
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA