Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Mid Lancs XC League - Liverpool (Ladies)
X COUNTRY ON SATURDAY 28 NOVEMBER 2015 AT 1.20 PM
DISTANCE
8.1 KM
RACE STATS
WINNER 00:27:59  •  WINNER (F) 00:27:59  •  172 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(3 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
64th (64th)
Jenny McAndrew
00:39:47
+00:11:48
37.2%
65th (65th)
Tanya Bunkham
00:40:00
+00:12:01
37.8%
161st (161st)
Zoe Lockett
00:54:19
+00:26:20
93.6%
FASTEST 10 TAC LADIES
00:31:44
Christina Singleton
2014
00:39:47
Jenny McAndrew
2015
00:40:00
Tanya Bunkham
2015
00:40:32
Dawn Tibbs
2017
00:43:24
Caroline Fleming
2017
00:44:38
Charis Rowlands
2016
00:46:20
Claire Storozuk
2017
00:47:35
Yvonne Sharpe
2017
00:48:28
Tracy Parkinson
2017
00:54:19
Zoe Lockett
2015
November 2015
29
FELL
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD
22
ROAD
21
AMBLESIDE
FELL
21
TRAIL
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL
15
ROAD
15
PRESTON
ROAD
15
ISTANBUL
ROAD
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD
07
BARROWFORD
ROAD
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD
02
BAXENDEN
TRAIL
01
ROAD
01
ROAD
01
ULTRA
01
ULTRA