Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Red Rose XC League - Hyndburn (Men)
X COUNTRY ON SATURDAY 7 NOVEMBER 2015 AT 2.15 PM
RACE STATS
WINNER 00:37:38  •  205 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2015  •  2012  •  2011
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(9 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
31st
Nick Gaskell
00:41:32
+00:03:54
15.1%
37th
Dave Potter
00:42:06
+00:04:28
18.0%
57th
Ian Greenwood
00:43:54
+00:06:16
27.8%
73rd
Chris Stanley
00:45:43
+00:08:05
35.6%
101st
Jamie Osborne
00:48:01
+00:10:23
49.3%
108th
Fraser Snape
00:48:37
+00:10:59
52.7%
135th
Sean Haydock
00:51:28
+00:13:50
65.9%
172nd
Colin Smith
00:54:44
+00:17:06
83.9%
186th
Wayne McIntosh
00:57:48
+00:20:10
90.7%
FASTEST 10 TAC MEN
00:40:24
Jim Garside
2011
00:40:36
Dave Croll
2011
00:41:32
Nick Gaskell
2015
00:42:06
Dave Potter
2015
00:43:07
Simon Kelly
2011
00:43:20
Neil Alderman
2011
00:43:54
Ian Greenwood
2015
00:45:43
Chris Stanley
2015
00:47:21
Martin Stoney
2011
00:48:01
Jamie Osborne
2015
November 2015
29
FELL RACE
28
X COUNTRY
28
SALWICK
ROAD RACE
26
MULTI-TERRAIN
22
ROAD RACE
22
ROAD RACE
21
AMBLESIDE
FELL RACE
21
TRAIL RACE
19
MULTI-TERRAIN
18
BARLEY
FELL RACE
16
ROAD RACE
15
ROAD RACE
15
PRESTON
ROAD RACE
15
ISTANBUL
ROAD RACE
14
FELL RACE
12
MULTI-TERRAIN
08
HEBDEN BRIDGE
FELL RACE
08
LYTHAM ST ANNES
ROAD RACE
07
BARROWFORD
ROAD RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
TODMORDEN
FELL RACE
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
X COUNTRY
07
WARRINGTON
ROAD RACE
02
BAXENDEN
TRAIL RACE
01
ROAD RACE
01
ROAD RACE
01
ULTRA
01
ULTRA