Title
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt. Cras dapibus.
CLOSE
Burnley Fire 10K
ROAD RACE ON SUNDAY 4 OCTOBER 2015 AT 11.00 AM
DISTANCE
10 KM
RACE STATS
WINNER 00:35:43  •  WINNER (F) 00:41:37  •  209 RACERS  •  FULL RESULTS →
TAC TIMES
2017  •  2016  •  2015  •  2014  •  2013
RACE POSITION (LADIES)
TRAWDEN AC RUNNERS
(17 TOTAL)
RACE TIME
TIME AFTER WINNER
FINISHING PERCENTILE
8th
Adam Howard
00:38:59
+00:03:16
3.8%
16th (1st)
Autumn Pearson
00:41:37
+00:05:54
7.7%
18th
Martin Greenwood
00:41:52
+00:06:09
8.6%
23rd
David Howard
00:42:34
+00:06:51
11.0%
31st
Mark Fawcett
00:43:12
+00:07:29
14.8%
45th
Sean Haydock
00:44:40
+00:08:57
21.5%
80th
Tom Harrety
00:47:53
+00:12:10
38.3%
85th
Robert Smith
00:48:52
+00:13:09
40.7%
92nd
Wayne McIntosh
00:49:19
+00:13:36
44.0%
108th (18th)
Charis Rowlands
00:51:39
+00:15:56
51.7%
114th
David Pickles
00:52:13
+00:16:30
54.5%
128th
David Greenwood
00:54:04
+00:18:21
61.2%
147th (37th)
Gillian Greenwood
00:56:31
+00:20:48
70.3%
155th
Colin Smith
00:57:04
+00:21:21
74.2%
161st (46th)
Suzanne Davies
00:57:52
+00:22:09
77.0%
187th (62nd)
Ann Hartley
01:02:56
+00:27:13
89.5%
188th (63rd)
Tracy Parkinson
01:02:59
+00:27:16
90.0%
FASTEST 10 TAC MEN
00:36:40
Chris Singleton
2013
00:37:56
Stephen Hall
2016
00:38:23
Chris Quigley
2013
00:38:27
John Robertshaw
2014
00:38:59
Graham Rose
2014
00:38:59
Adam Howard
2015
00:40:25
James Harris
2013
00:40:33
Jonny Russell
2014
00:41:01
Kevin Fenton-Clough
2017
00:41:05
Adrian Blackledge
2014
FASTEST 10 TAC LADIES
00:39:03
Christina Singleton
2014
00:41:25
Autumn Pearson
2014
00:45:23
Michelle Brooks
2014
00:47:55
Dawn Tibbs
2017
00:51:39
Charis Rowlands
2015
00:51:50
Deborah Stevenson
2014
00:51:56
Jill Maxfield
2014
00:52:59
Joanne Brown
2016
00:53:34
Fiona Pudge
2014
00:54:28
Yvonne Sharpe
2017
October 2015
31
TRAIL RACE
26
ROAD RACE
25
WYCOLLER
FELL RACE
25
TRAIL RACE
25
ACCRINGTON
ROAD RACE
24
KETTLEWELL
FELL RACE
24
LLANBERIS
ROAD RACE
18
MULTI-TERRAIN
18
ROAD RACE
18
ROAD RACE
18
HELWITH BRIDGE
DUATHLON
18
ROAD RACE
18
BRIGHTON & HOVE
ROAD RACE
18
ROAD RACE
18
AMSTERDAM
ROAD RACE
17
PILLING
ROAD RACE
17
ROTHERHAM
ULTRA
11
BLACKPOOL
ROAD RACE
11
ROAD RACE
11
ROAD RACE
11
ROAD RACE
10
WASDALE HEAD
FELL RACE
10
AMBLESIDE
FELL RACE
10
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
KIELDER WATER
TRAIL RACE
04
ROAD RACE
04
RELAY
04
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
ROAD RACE
04
TRIATHLON